غلامرضا پاکسرشت روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه در فروردین امسال میزان سرمایه صندوق از ۶۶۵ میلیارد ریال به ۷۰۰ میلیارد ریال رسید، اظهار داشت: میزان افزایش از محل سود نقدی و انباشته سال منتهی به آذرماه سال ۱۳۹۹ تحقق پیدا کرد.
وی اضافه کرد: در پایان شهریور امسال هم میزان سرمایه صندوق به ۷۳۰ میلیارد ریال افزایش یافت که این مهم از محل آورده نقدی بخش خصوصی اتفاق افتاده است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر سهم سرمایه دولتی این صندوق ۴۳.۹ درصد و بخش خصوصی هم ۵۶.۱ درصد است، گفت: سرمایه این صندوق طی گذشت ۱۵ سال از آغاز فعالیت آن بیش از ۹۰ برابر شده است.
پاک سرشت با اشاره به اینکه ۲۱۳ تشکل و اتحادیه عضو این صندوق هستند، یادآور شد: بیشترین میزان عضویت تشکلها در صندوق مربوط به اتحادیه و شرکتهای تعاون روستایی و اتحادیه و شرکتهای تعاونی دامداران است.
وی اظهار داشت:۴۶.۹ درصد میزان سرمایه ثبت شده در این صندوق هم مربوط به شرکت مادرتخصصی حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با بیش از ۳۲۰ میلیارد و ۶۴۳ میلیون ریال است.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه ۵۶.۱ درصد سرمایه صندوق هم مربوط به تشکلها و اتحادیههای عضو این صندوق است، افزود: ۱۷.۷ درصد سرمایه صندوق مربوط به اتحادیه و شرکتهای تعاون روستایی و ۱۴.۵ درصد آن هم مربوط به اتحادیه و شرکتهای تعاونی مرغداران گوشتی استان است.
پاک سرشت گفت: زمینه و محدوده فعالیت صندوق شامل اعطای تسهیلات ارزان قیمت و هدفمند، تضمین تولید کنندگان برای اخذ تسهیلات از بانک ها، دریافت کمک های مالی و اعتباری و حمایت از تولید کنندگان و فعالان در مواقع بحرانی و نیز حمایت از صادرات کشاورزی و بهره گیری از سایر ظرفیت های قانونی در راه ارائه خدمات است.
صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان کردستان در سال ۱۳۸۵ با هشت میلیارد ریال اعتبار و ۱۶ تشکل تشکیل شد و هم اکنون ۲۱۳ اتحادیه و تشکل فعال در این صندوق عضویت دارند و از خدمات و تسهیلات آن بهرهمند میشوند.
کردستان سه میلیون و ۱۹۹ هزار راس دام سبک و سنگین، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۲۵۷ هزار کندوی زنبور عسل دارد و جمعیت بهره بردار کشاورزی آن ۱۱۵ هزار نفر است .
این جامعه سالانه حدود سه میلیون تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که ۴۴۲ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و مابقی مربوط به بخش زراعت است.
نظر شما