کاهش شمار مشاغل در آمریکا و چشم انداز نامطلوب اقتصادی این کشور

تهران – ایرنا- کاهش شمار مشاغل در ماه سپتامبر گذشته میلادی در آمریکا   که همچنان بیمناک از شیوع ویروس کرونا در این کشور است ، چشم انداز بازگشت اقتصادی این کشور به حالت عادی  را تحت تاثیر قرار داده و از دید کارشناسان آن را نامطلوب ساخته است.

به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه آمریکایی نیویورک تایمز با پرداختن به این گزارش نوشت: آمریکا در ماه سپتامبر  شاهد جذب تنها ۱۹۴ هزار نفر نیروی کار  بود که این میزان نسبت به ماه قبل افت قابل توجهی را نشان می دهد. این موضوع همچنان  ناشی از موج تازه شیوع ویروس کرونا در آمریکا  است.

این نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: بنابر گزارش اداره کار آمریکا شمار افرادی که در ماه اوت گذشته  در آمریکا جذب مشاغل شدند ۳۳۶هزار نفر بود.

«دیان اسونک» (Diane Swonk) اقتصاددان ارشد از شرکت «گرنت تارنتان» (Grant Thornton) درباره بحران مشاغل ناشی از ادامه شیوع ویروس کرونا در آمریکا به این نشریه آمریکایی گفت: استخدام افراد در آمریکا به جای آنکه روند رو به رشدی داشته باشد  با روند کندی مواجه شده است، چرا که این کشور همچنان درگیر با همه گیری ویروس کرونا است.

 نرخ بیکاری در ماه سپتامبر ۰.۴ درصد کاهش یافت

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: درحالی که کارشناسان اقتصادی انتظار رو به رشد مشاغل را در ماه سپتامبر داشتند اما بیم از شیوع موج اخیر کرونا در آمریکا باعث شد تا بر خلاف تصور، نرخ بیکاری در این کشور در ماه سپتامبر گذشته با کاهش ۰.۴درصدی مواجه شود.

چالش استخدام افراد در آمریکا

نیویورک تایمز می نویسد: اکنون با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا در آمریکا استخدام افراد و بازگشت آنها به محل کار برای صنایع و بخش های اقتصادی که نیازمند به نیروی کار هستند را با یک چالش مواجه ساخته است و باور بر این است که این موضوع بدین زودی حل نخواهد شد.

افزایش دستمزدها در آمریکا تورم زا است

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: از سویی دیگر افزایش دستمزده نیز نگرانی افزایش تورم درآمریکا را به دنبال دارد. این موارد می توانند پیام های متناقضی را  به دولت جو بایدن و خزانه داری آمریکا در باره این تصمیم گیری بدهند که چه زمانی باید از حمایت های اقتصادی در زمان شیوع کووید-۱۹ دست بردارند.

آمریکا با وجود واکسیناسیون سراسری کووید-۱۹، اما با داشتن بیش از ۴۵ میلیون  نفر مبتلا به این بیماری و بیش از ۷۳۰هزار جان باخته ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ همچنان کانون شماره یک شیوع  ویروس کرونا در جهان شناخته می شود.۱۳۰۲**

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha