علی اکبر ابراهیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بی توجهی در تامین نیازهای اساسی مثل مواد غذایی، نفقه و مایحتاج همسر، اعتیاد به مواد مخدر، خیانت و نارضایتی در نیازهای غریزی از دیگر عوامل موثر در طلاق زوجین در استان اصفهان بر اساس غربالگری در یک سال گذشته بوده است.
وی بیان کرد: اختلالات خلقی، نداشتن صمیمیت، سوء ظن و طلاق عاطفی از دیگر عواملی بوده است که زوجین قادر به تحمل همدیگر نبوده و درخواست طلاق را در دادگستری ثبت و علت آن را در مراکز غربالگری سازمان بهزیستی اعلام کردهاند.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی اصفهان با بیان اینکه این عوامل تنها متوجه مردان نیست و بانوان نیز در بروز اختلاف نقش داشتهاند، تصریحکرد: استمرار بیتوجهیها موجب افزایش اختلاف و درخواست طلاق شده است.
وی با بیان اینکه برای کاهش طلاق برنامه هماهنگی در اصفهان و سطح کشور در دست اجراست، اظهار داشت: هر یک از مرد یا زن برای طلاق ابتدا باید در سامانه درخواست خود را ثبت کنند تا به مراکز غربالگری بررسی عوامل این درخواست ارجاع شوند.
ابراهیمی ادامه داد: پس از انجام فرآیند غربالگری به زوجین به یکی از مراکز مشاوره معرفی میشوند تا موضوع اختلاف مورد بررسی و راهنمایی قرار گیرد که بسیاری از متقاضیان این واقعه با دریافت مشاوره مشکل آنان حل شده و پرونده بسته میشود.
وی اضافه کرد: زوجین ملزم به دریافت سه جلسه مشاوره هستند که هزینه ای ندارد.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی اصفهان با بیان اینکه امکان ارائه آمار از کل مراجعان و صلح و سازش وجود ندارد، خاطرنشانکرد: پیش بینی فرآیند غربالگری و ارائه مشاوره در کاهش طلاق در این استان نقش دارد و در بسیاری از موارد زوجین به زندگی مشترک خود را ادامه داده اند.
وی یادآورشد: در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت مرکز غربالگری طلاق راه اندازی شده است و شمار این مراکز در اصفهان به ۲۴ باب میرسد.
ابراهیمی از وجود ۱۱۵ مرکز مشاوره برای مداخله در طلاق در این استان خبرداد و گفت: ۳۲۰ مرکز مشاوره نیز در اصفهان به صورت تخصصی در حوزه خانواده و ازدواج تحت نظارت سازمان بهزیستی فعالیت میکنند.
بر اساس اعلام ثبت احوال سال گذشته در استان اصفهان ۲۸ هزار و ۱۰۰ ازدواج و ۱۰ هزار و ۲۷۷ طلاق ثبت شد.
نظر شما