علی دیانتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: صدور حوالههای الکترونیکی از طریق سامانه پهنهبندی و توسط کارشناسان پهنه مراکز خدمات کشاورزی انجام می گیرد.
وی بیان کرد: هر حواله سه ویژگی شامل مشخصات شناسنامهای بهره بردار، سطح زیر کشت و نوع محصول را خواهد داشت که سهولت پایش و رصد توزیع کودهای شیمیایی را میسر می سازد.
وی با اشاره به اهمیت سامانه جامع پهنهبندی و مدیریت داده های کشاورزی اظهار داشت: برنامهریزی اصولی و تصمیمگیری در هر حوزه وابسته به دقت و صحت آمار و اطلاعات موجود در آن بخش بوده از این رو به روزرسانی آمار و اطلاعات بهرهبرداران و محصولات تولیدی در سامانه جامع پهنهبندی بسیار حایز اهمیت است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به فقر کودی خاکهای منطقه و تاثیر منفی آن بر سلامت جامعه گفت: رعایت تامین و توزیع کامل و سبدی کودهای شیمیایی (لزوم جذب کودهای فسفاته و پتاسه در کنار کودهای ازته) در صدور حواله توسط کارشناسان ضروری است.
دشت حاصلخیز میاندوآب دارای ۹۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت شامل ۶۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم با تنوع کشت ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی است.
نظر شما