جواد محمدی فشارکی، روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بدنبال این بازرسیها سه هزار و ۷۹۷ پرونده تخلف به ارزش ۲۱۳ میلیارد و ۱۳۱ میلیون و ۴۵۳ هزار ریال تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
وی اظهار داشت: گرانفروشی، درج نکردن قیمت، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه، رعایت نکردن دستورالعمل بهداشتی، فروش کالای تاریخ گذشته و صادر نکردن فاکتور از جمله مهمترین این تخلفات است.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان ادامه داد: بالاترین تخلف در این مدت به ترتیب مربوط به خُردهفروشان میوه و سبزی و نانوایان و فروشندگان گوشت سفید است.
وی اضافه کرد: سهمیه ۱۷۸ واحد صنفی مُتخلف در حوزه فروش گوشت سفید، علاوه بر جریمه و تشکیل پرونده و ارسال به تعزیرات حکومتی، در این مدت از ۳ تا ۲۰ روز قطع شد.
به گفته وی، در نیمه نخست امسال و در راستای محدودیتهای ویژه کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز ۲۳۴ هزار و ۳۵۸ بازرسی از اصناف استان صورت گرفت.
محمدی فشارکی با بیاناینکه قرار است از هفته آینده قیمت سه محصول لبنیاتی پُر مصرف شیر، پنیر و ماست ۱۰ درصد کاهش یابد، افزود: نظارتهای لازم برای کاهش قیمتها را در این زمینه از هفته آینده انجام خواهیم داد.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان بیان کرد: پروندههای تشکیل شده در باره تخلفات صنفی در اسرع وقت و بصورت فوقالعاده رسیدگی و مجازاتهای قانونی طبق مقررات اِعمال میشود.
وی گفت: شهروندان برای خرید لوازم مورد نیاز خود به واحدهای صنفی معتبر و دارای پروانه کسب مراجعه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را در اسرع وقت از طریق تلفنهای ۳۲۳۵۲۰۱۲– ۳۲۳۵۲۰۱۳ یا ارسال پیام کوتاه به شماره ۰۹۱۴۰۴۰۳۰۳۹ و یا گزینه شکایات مردمی در وب سایت این مدیریت به نشانیbazresiasnafisf.ir به ستاد خبری و دایره رسیدگی به شکایات و گزارشهای مردمی این مدیریت اطلاع دهند تا در کوتاهترین زمان اقدام به بررسی مساله شود.
۳۲۹ بازرس به شکل ثابت و افتخاری کار نظارت و کنترل بر اصناف و بازار استان را بر عهده دارند.
نزدیک به ۲۵۰ هزار واحد صنفی در استان اصفهان فعالیت دارند.
نظر شما