لزوم هوشمندسازی موسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظام پلیس

تهران - ایرنا- رئیس پلیس پیشگیری ناجا در دهمین گردهمایی موسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا بر لزوم هوشمندسازی این بخش به عنوان "پیشران" و "پیشرو" تاکید کرد و گفت: پلیس یاران ظرفیت قانونی نظامندی برای توسعه امنیت عمومی هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا از پایگاه خبری پلیس،  سردار " مهدی معصوم بیگی " در دهمین گردهمایی موسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظامی پلیس پیشگیری ناجا با تبریک حلول ماه ربیع الاول اظهار داشت: فرا رسیدن هفته گرامیداشت نیروی انتظامی که گرامیداشت همه خوبی ها و قدردانی از امنیت است را تبریک می گویم.

وی با اشاره به برگزاری دهمین گردهمایی موسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا خاطر نشان کرد: همکارانمان سالیان سال زحمت کشیدند و ریل گذاری قوی به منظور شکل گیری این موسسات صورت گرفت و امروز شاهد فعالیت چندین ساله موسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا به منظور تامین امنیت هستیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه امنیت مردم پایه حائز استحکامات زیادی است و پیرو آن رونق، توسعه و آبادانی برای کشور فراهم می شود، ادامه داد: بحمداله در نظام اسلامی به برکت خون مقدس شهدای والامقام، هدایت های داهیانه مقام معظم رهبری " مدظله العالی" و تلاش های مجاهدانه و شبانه روزی پرچمداران و علمداران امنیت شاهد امنیت مطلوبی در کشور هستیم.

سردار معصوم بیگی با اشاره به ایفای نقش نیروی انتظامی در تولید و حفظ امنیت عمومی خاطر نشان کرد: امنیت جمهوری اسلامی ایران امروز برای همه کشورها اسوه، الگو و نمونه است.

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار هفته ناجا در سال جاری  با عنوان " پلیس هوشمند، امنیت پایدار" مطرح کرد: به نظر می رسد که بخش قابل توجهی از تحقق امنیت پایدار منوط به مشارکت مردم در تولید امنیت است؛ به میزانی که مردم در تولید امنیت مشارکت و همراهی کنند، مسئولیت بپذیرند به طور قطع از امنیت پایدارتری برخوردار خواهیم بود.

سردار معصوم بیگی با اشاره به پیشینه راه اندازی موسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا و قدمات آن ادامه داد: بیش از ۱۰ سال گذشته طی یک تصمیم هوشمندانه و طی مسیرهای قانونی، برای مشارکت مردم در تولید امنیت و پیشگیری از جرم و برقراری نظم عمومی سازوکارهایی پیش بینی شد؛ در واقع راه اندازی موسسات حفاظتی و مراقبتی مرکز انتظام پلیس پیشگیری ناجا به عنوان یک ظرفیت قانونی نظام مند در برنامه چهارم توسعه پیش بینی شده بود.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا  با اشاره به اقدامات قانونی و طی فرایندها برای راه اندازی موسسات حفاظتی و مراقبتی یادآور شد: امروز با نگاهی بر گذشته و در نظر گرفتن چشم انداز آینده می بینیم بیش از ۱۰ سال از  عمر موسسات می گذرد و شا هد دستاوردهای مطلوبی هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت " پلیس یاران" به منظور توسعه نظم و امنیت عمومی و پیشگیری از جرم خاطر نشان کرد: در مطالعات تطبیقی در می بابیم که در برخی از کشورها بیش از ۴ میلیون نفر تحت عناوین مختلف به پلیس آن کشور کمک می کنند و به اهمیت موضوع بهره مندی از مشارکت مردم در تولید امنیت واقفند.

این مقام ارشد انتظامی با شرح دستاوردهای موسسات حفاظتی و مراقبتی بر لزوم هوشمندسازی این بخش به ویژه " پلیس یاران" و " نظامات حاکم بر این فرایند " تاکید کرد و به بخش اول شعار هفته ناجا اشاره و بیان کرد: بی تردید هوشمندسازی این بخش می تواند باعث افزایش بهره دهی شود؛ معتقدم موسسات حفاظتی و مراقبتی با بهره مندی از تجربه و دانش پیشکسوتان حوزه انتظامی می توانند در فرایند هوشمندسازی پیشران باشند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر اینکه فرایند هوشمندسازی در حوزه فعالیتی موسسات حفاظتی و مراقبتی بایستی شتاب و سرعت بگیرد، بر لزوم آموزش مستمر فعالین  این حوزه به منظور حرفه ای گرایی و افزایش کارآمدی تاکید کرد.

وی با اشاره به فعالیت ۶۰ هزار نفر تحت عنوان " پلیس یار" در سراسر کشور تاکید کرد : معتقدم این بخش می تواند خط مقدم برقراری نظم عمومی در جامعه محسوب شود و البته نیروی انتظامی به منظور تقویت و توسعه موسسات حفاظتی و مراقبتی، از این بخش پشتیبانی و حمایت های لازم را دارد و این روند را با قدرت ادامه می دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha