مدیرکل پست: مرسولات صادره پستی استان مرکزی ۲۵۰ درصد رشد دارد

اراک - ایرنا - مدیرکل پست استان مرکزی گفت: مرسولات صادره این استان طی یکسال اخیر با افزایش ۲۵۰ درصدی همراه بوده به گونه‌ای که ترافیک ۱۰ هزار مرسوله پارسال، اکنون به ۴۵ هزار مرسوله رسیده است.

«محمدرضا عباسی» روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت ۱۷ مهرماه روز جهانی پست افزود: در نیمه اول امسال سرویس خرید و فروش الکترونیکی پست نسبت به مشابه سال گذشته با افزایش ۶۵ درصدی ترافیک همراه بوده است.
 وی تاکید کرد: روزانه ۱۳ هزار نفر از شهروندان استان مرکزی از خدمات متنوع پستی بهره می‌شوند.
مدیر کل پست استان مرکزی اظهار داشت: حجم مرسولات پستی امسال نسبت به مشابه سال گذشته، ۵۵ درصد افزایش یافته است و یکی از سرویس‌هایی که با استقبال بالای مردم مواجه شد " سرویس خرید و فروش اینترنتی" بود که در حال حاضر روزانه یک هزار و ۵۰۰ مرسوله خرید اینترنتی در استان خارج می‌شود.
عباسی ادامه داد: ایجاد پست سیار و مکانیزه کردن تمام مراحل پستی  از مرحله قبول تا توزیع مرسولات و دریافت امضای گیرنده به‌صورت دیجیتال در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از اقدامات اداره کل پست استان مرکزی بوده است.

وی تصریح کرد: اکنون ۱۵ نوع خدمت پستی به صورت الکترونیکی و غیرحضوری انجام می‌شود و  راه اندازی پست سیار، تاثیر قابل توجهی در کاهش مراجعات حضوری مردم داشته است.
مدیر کل پست استان مرکزی عنوان کرد: درآمد این ارگان در ۶ ماهه نخست امسال، ۴۵ درصد افزایش داشته اما هزینه‌ها نیز ۷۰ درصد رشد داشته و باید اذعان داشت که با توجه به افزایش هزینه‌ها، پست استان مرکزی زیان ده است.
عباسی در خصوص طرح توزیع مرغ از سوی پست از محل کشتارگاه نیز گفت: کارکنان پست در ۵ کشتارگاه در سطح استان مستقر شدند و برای مرغ های ارسالی بارکد صادر کرده و ارسال از کشتارگاه تا فروشگاه به طور آنلاین قابل رصد است که این اقدام علاوه بر افزایش رضایت مندی دستگاه‌های نظارتی و سازمان صمت، کاهش تخلفات را نیز به همراه دارد.
 وی بیان کرد: مقرر شد تفاهم نامه‌ای در این خصوص بین پست و سازمان صنعت، معدن و تجارت منعقد شود و در بخش بعدی ارسال کالاهای پتروشیمی نیز مدنظر ویژه اداره کل پست استان مرکزی قرار دارد.
مدیر کل پست استان مرکزی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا یکی از پرترافیک ترین ارگان‌های خدماتی، پست بود که به صورت سه شیفت کاری و در ۲۴ ساعت به شهروندان در راستای پویش در خانه ماندن خدمات ارائه داد.

عباسی بیان داشت: اکنون هیچ نقطه کوری در استان وجود ندارد و تمام مرسولات پستی در روستاها به صورت یک روز در میان ارسال می‌شود و اکنون روزانه ۴۵۰ نفر پیمانکار توزیع و قبول مرسولات در سطح روستاها فعال هستند.
وی افزود: روزانه ۳۲۲ واحد شهری و روستایی مسئولیت امور پستی را عهده دار هستند و با توجه به ترافیک بالای کاری از ابتدای امسال، حدود ۴۰ نفر جذب نیرو به صورت شرکتی و پیمانی داشتیم چرا که مکلف هستیم محصولات به صورت روزانه توزیع شود.
  مدیر کل پست استان مرکزی بیان کرد: با این اقدام کمبود نیروی انسانی را با جذب نیروی شرکتی جبران کردیم و با توجه به حجم ترافیک پستی ارائه خدمات مناسب به مردم استان مرکزی، همچنان رتبه نخست کشور را به لحاظ ارائه کیفیت مطلوب داریم.
عباسی گفت: تمام مرسولات پستی و امانات مردمی به صورت روزانه ضدعفونی می‌شوند و دوره‌های آموزشی نیز در این راستا برگزار شده است.
مدیر کل پست استان مرکزی از ابتدای تیرماه خط مبادله مستقیم اراک - همدان و اراک - اصفهان در راستای تسریع در ارائه خدمات مناسب پستی به شهروندان راه اندازی شده و افزایش ساعات کاری کارکنان پست نیز انجام شده است.
عباسی یادآور شد: ایجاد پست سیار و مکانیزه کردن تمام مراحل پستی  از مرحله قبول تا توزیع مرسولات و همچنین دریافت امضای گیرنده به صورت دیجیتال در راستای شیوع ویروس کرونا را از دیگر اقدامات اداره کل پست استان مرکزی است.
وی با اشاره به اجرای طرح جی نف در استان مرکزی گفت: طرح جی نف از جمله طرح های مهم اقتصاد مقاومتی است که از سال گذشته مورد پیگیری است و باید اذعان داشت که در این راستا بخشی از پلاک‌های زوج و فرد شهرستان‌های اراک، ساوه و خمین نصب شده و امید است تا پایان سال نصب پلاک‌ها به اتمام برسد.
مدیر کل پست استان مرکزی عنوان کرد: تا سال گذشته در ۱۳۰ فروشگاه خرید و فروش به صورت الکترونیکی انجام می‌شد که در ۶ ماهه نخست امسال به ۱۷۰ فروشگاه افزایش یافته است.
عباسی اضافه کرد: اکنون اداره کل پست استان مرکزی ۲۷۰ قرارداد با ارگان‌های مختلف دارد که ۶۰ درصد آن مربوط به مرسولات باجه‌ای و ۴۰ درصد خدمات نیابتی ازسوی دستگاه‌ها است.
وی تاکید کرد: تمام اماکن شهری و روستایی استان دارای کد پستی ۱۰ رقمی هستند و بانک اطلاعاتی توسط دهیاری و بخشداری‌ها انجام و به روز است.
مدیر کل پست استان مرکزی استان مرکزی با اشاره به نرخ نامه شرکت ملی پست نیز گفت: طی سه سال گذشته نرخ نامه این شرکت هیچ‌گونه افزایشی نداشته است و این عدم افزایش به دلیل بحث وجود رقبا و  همچنین دریافت مجوز از سازمان‌های مربوطه است.
عباسی با اشاره به برنامه های اولویت دار اداره کل پست استان در نیمه دوم سال جاری گفت: کاهش ضرایب ضایعات پستی، تکمیل طرح جی نف، تکمیل نصب پلاک آبی شهرداری، کاهش سیر مرسولات پستی، ایمن سازی مرسولات پستی، آموزش کاربردی کارکنان، گسترش و توسعه خدمات اینترنتی در روستاها و افزایش و گسترش سرویس‌های با ارزش افزوده از جمله اقدامات هدفگذاری شده پست استان است که با جدیت پیگیری می‌شود.
۳۲۲ واحد پستی شهری و روستایی در استان مرکزی فعالیت دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha