فرماندار تکاب روز دوشنبه در آیین بهرهبرداری از این طرح عمران روستایی با بیان اینکه به علت کوهستانی بودن منطقه میزان آسفالت جادههای روستایی تکاب پایینتر از میانگین استانی است، گفت: کارخانه طلای آقدره مددکار دولت و دستگاههای اجرایی در بخش توسعه روستاها محسوب میشود و با استفاده از امکانات این کارخانه اقدامات توسعهای خوبی در روستاها انجام شدهاست.
امیر ستودهفر افزود: امسال علاوه بر آسفالت راه دسترسی محور آقدره وروری روستای شیرمرد در بخش تخت سلیمان نیز توسط کارخانه آقدره آسفالت شدهاست.
وی بیانکرد: اجرای طرحهای عمرانی نشانگر این است که کارخانه طلای آقدره تکاب تنها به فکر درآمد اختصاصی برای خود نیست و توسعه روستاهای همجوار را در نظر میگیرد و به مسوولیت اجتماعی خود عمل میکند.
فرماندار تکاب اظهارداشت: همچنین کارخانه طلای آقدره برای ساخت ساختمان سیتی اسکن بیمارستان جدید تکاب ۱۰ میلیارد ریال تعهد کرده بود و اما مقرر شده که با پرداخت ۴۰ میلیارد ریال صد درصد هزینه احداث این ساختمان را متقبل شود.
طرح آسفالت راه دسترسی روستای دورافتاده و سختگذر آقدره علیا بخش تخت سلیمان با ۶۰ میلیارد ریال هزینه توسط معدن و کارخانه طلای پویازرکان آقدره اجرا و تکمیلشده و با بهرهبرداری از آن علاوه بر بهبود زیرساخت های جاده ای این منطقه، بیش از ۲۱۰ خانوار روستایی از راه دسترسی مناسب و آسفالته بهرهمند شدند.
برای آسفالت این جاده روستایی هفتهزار و ۲۰۰ مترمکعب زیرسازی و ۳هزار و ۶۱۲ مترمکعب آسفالت ریزی و ۲ دهنه پل توسط شرکت طلای آقدره تعریض شدهاست.
سال گذشته نیز قطعه اول این محور در حدفاصل سهراهی معدن طلا تا روستای آقدره سفلی بهسازی و آسفالت شد.
تکاب از شهرهای جنوبی آذربایجانغربی است که در منطقهای کوهستانی و سختگذر واقع شده و جزو ۳۱ شهرهای کمبرخوردار کشور بهشمار میرود.
نظر شما