به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در حال حاضر به سبب افزایش شمار مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا در قاره آسیا، بسیاری از کودکان والدین خود را از دست داده اند و ضرورت توجه به وضعیت روحی کودکان و نوجوانان بیش از پیش احساس می شود.
آمارها نشان می دهد در حال حاضر میلیونها خانواده در آسیا از هند گرفته تا اندونزی و ویتنام به سبب این بیماری مهلک شماری از اعضای خانواده خود را از دست داده اند و این مساله تبعات روحی فراوانی را بر کودکان برجا گذاشته است.
نتایج تحقیقات صورت گرفته در آسیا حاکی است به سبب شیوع ویروس کرونا، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ تن از کودکان با مرگ یکی از اعضای خانواده درجه یک خود روبرو شده اند.
آمارها نشان می دهد قاره آسیا در مقایسه با سایر نقاط جهان با افزایش شمار مبتلایان و قربانیان روبرو شده است.
دست کم ۵۴ میلیون نفر در آسیا به کرونا مبتلا و از این تعداد شمار زیادی نیز در بیمارستان بستری شده اند.
بر اساس آمارها حدود یک میلیون نفر در آسیا به سبب این بیماری جان خود را از دست داده اند.
این در حالیست که برخی کارشناسان بر این باورند که شمار قربانیان ناشی از ابتلا به بیماری کرونا بسیار بیشتری از رقم اعلام شده از سوی مقامات در آسیا می باشد.
تاثیر کرونا بر روند تحصیلی دانش آموزان در آسیا:
به گزارش پایگاه خبری «بانکوک پست»، مدارس در تایلند پس از ۲۰ ماه تعطیلی به سبب شیوع ویروس کرونا در این کشور مجددا به فعالیت خود بازگشته اند.
نظر به اهمیت مساله آموزش، مقامات تایلندی می کوشند نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از ابتلای دانش آموزان به ویروس کرونا مبذول دارند.
بر اساس این گزارش، تداوم روند آموزش به صورت آنلاین می تواند در دراز مدت تبعات نامطلوبی از جمله اختلالات ذهنی، افزایش خشونت و آزار فیزیکی را به دنبال داشته باشد.
همچنین آموزش آنلاین می تواند عدم تمرکز و کاهش مهارتهای اجتماعی را در دراز مدت برای کودکان به دنبال داشته باشد.
از دیگر سو، آموزش کودکان به صورت آنلاین همچنین سبب ایجاد اختلال در روند کاری والدین می شود. سازمان بهداشت جهانی نیز با حفظ تدابیر پیشگیرانه خواستار بازگشت کودکان به محیطهای آموزشی و بازگشایی مدارس شده است.
به باور مقامات سازمان بهداشت جهانی، استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، شستشوی مداوم دستها، پاکسازی سطوح در مدارس می تواند راههکای مناسب برای حضور دانش آموزان در مدارس باشد.
بر اساس این گزارش، تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار تن از معلمان و پرسنل مدارس در تایلند در برابر ویروس کرونا واکسینه شده اند.
همچنین با هدف جلوگیری از ابتلای دانش آموزان به کرونا بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ تن از آنها واکسینه شده اند.
به گزارش پایگاه خبری چینی« ساوث چاینا مورنینگ پست» به دنبال شیوع سویه دلتای کرونا شمار زیادی ازکودکان و نوجوانان که پیشتر تصور می شد کرونا تاثیری برآنها ندارد، جان خود را در آسیا از دست داده اند.
بر اساس جدیدترین گزارشهای خبری، مدارس در بنگلادش پس از ۱۸ ماه بازگشایی شده است. آمارها نشان می دهد، برقراری کلاسهای درس به صورت آنلاین آسیبهای روحی فراوانی را بروی دانش آموزانی که استطاعت مالی برای خرید تجهیزات مربوط به تحصیلات آنلاین را ندارند، گذاشته است.
این در حالیست که مدارس در فیلیپین، مالزی و شمار دیگری از کشورهای آسیایی همچنان تعطیل است.
کارشناسان بر این باورند تاثیرات روانی ناشی از تحصیل آنلاین کودکان در آینده مشخص خواهد شد.
نتایج پژوهشهای صورت گرفته در یک نشریه بریتانیایی نشان می دهد، آموزش دانش اموزان به صورت آنلاین تاثیرات مخربی را بر وضعیت روحی کودکان در کشورهای مختلف به ویژه آسیا به جای گذاشته است.
گفتنی است کرونا همچنین سبب تشدید مشکلات روحی در کودکانی شده است که پیش تر از اختلالات روانی رنج میبردند.
گزارشهای خبری نشان می دهد در کشورهایی مانند ویتنام و اندونزی حدود یک چهارم معادل ۲۵ درصد از جمعیت آنها در برابر بیماری کرونا واکسینه شده اند.
این رقم در بنگلادش و میانمار به ترتیب ۱۱ و ۸ درصد گزارش شده است.
در پایان این گزارش آمده است: کشورهای ثروتمندی که توانایی تامین هزینه های خرید واکسیناسیون را داشتند، موفق شده اند شمار زیادی از جمعیت خود را واکسینه کنند. این در حالیست که قاره آسیا همچنان با کمبود واکسن کرونا روبروست و کودکان در این میان متحمل بیشترین آسیبهای روحی ناشی از مرگ اعضای خانواده خود، آموزش آنلاین و اعمال فاصله اجتماعی می شوند.
نظر شما