به گزارش ایرنا، آرمان وطن دوست شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیته فنی گردشگری استان اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساختهای گردشگری استان و با توجه به رکود و زیانهایی که ویروس کرونا در ۲ سال اخیر بر این صنعت تحمیل کرده، این معاونت تلاش خود را بر حمایت از طرحها و مجریان توانمند متمرکز کرده است و سعی بر آن دارد برای طرحهایی که می توانند در زمینه رشد صنعت گردشگری استان و ایجاد اشتغال ثمربخش باشند، مجوزهای لازم را صادر کند.
وی افزود: در جلسه کمیته فنی گردشگری ۱۶ طرح مختلف زیرساخت گردشگری از شهرستانهای سقز، قروه، مریوان، سنندج، سروآباد، بانه و کامیاران بررسی شد که شامل پنج طرح ایجاد واحدهای پذیرایی، چهار طرح بوم گردی، یک هتل آپارتمان، یک طرح در حوزه گردشگری کشاورزی، سه مجتمع گردشگری و ۲ طرح بین راهی بودند که توسط کارشناسان و اعضای کمیته فنی گردشگری استان بررسی و ارزیابی شد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کردستان، میزان سرمایه گذاری این طرحها را ۹۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: بر اساس نظر اعضای کمیته فنی گردشگری استان با صدور مجوز برای یک طرح گردشگری کشاورزی در سروآباد، سه واحد پذیرایی در شهرستانهای مریوان و قروه و یک هتل آپارتمان در سنندج موافقت شد و ۶ طرح دیگر منوط به استعلام، تکمیل و بررسی مجدد شدند.
وی با اشاره به اینکه با اجرای ۲ طرح مخالفت شد و صاحبان سه طرح نیز در جلسه حاضر نشدند، افزود: در صورت طی مراحل قانونی و به بهره برداری رسیدن طرحهای موافقت شده برای بیش از ۷۳ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد خواهد شد.
۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی در استان شناسایی شده که از این تعداد ۹۳۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
از آثار ثبت شده استان در فهرست آثار ملی ۷۹۳ اثر غیرمنقول (شامل آثار تاریخی، تپه، محوطه و بنا)، ۲۹ اثر منقول، ۲۵ اثر میراث طبیعی و ۹۳ اثر میراث معنوی است.
نظر شما