۲۲ مهر و آخرین اخبار کرونایی استان ها

استان ها - ایرنا - یکسال و هشت ماه از اعلام رسمی ورود کرونا به کشور می گذرد و بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روند واکسیناسیون ۴۷ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۹۶۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۲ میلیون و ۲۸۷ هزار و ۱۶۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند.

به گزارش ایرنا ، به عبارت دیگر بر اساس اعلام وزارت بهداشت مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۶۹ میلیون و ۶۴۱ هزار و ۱۳۰ دُز رسیده است و در شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۲۸۳ هزار و ۸۲۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق کرده اند.

اما ا وضعیت شهرها از حیث رنگ های کرونایی و بر اساس اعلام این وزارتخانه امروز اینطور گزارش شد: در حال حاضر هفت شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۸ شهر در وضعیت زرد و ۸۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

البته خوشبختانه این روزها با تسریع در روند واکسیناسیون در کشور ، خبرهایی مبنی بر فروکش کرونا را می شنویم . کما اینکه اتفاقا امروز بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در لارستان اعلام کرد: کرونا در مناطق مختلف کشور با روند خوب و امیدوارکننده واکسیناسیون تا حد قابل ملاحظه ای فروکش کرده است اما این به معنای پایان این ویروس مرگبار نیست.

او تاکید کرد: مردم فکر نکنند که چون واکسن زده اند دیگر کار تمام شده و پایان کرونا فرا رسیده است.واکسیناسیون تنها شدت بیماری را کاهش می دهد و به هیچ وجه اینگونه نیست که هر فردی که واکسیناسیون و ۲ دُز واکسن را تزریق کرده است دیگر دچار کرونا نمی شود؛ این تلقی، خود آغاز انحراف در مسیر مبارزه با کروناست.
 

۲۲ مهر و آخرین اخبار کرونایی استان ها

بد نیست پیرو اظهارات وزیر بهداشت به ورود محموله های جدید واکسن به کشور هم سری بزنیم . اتفاقا بر اساس اعلام کریم همتی رییس جمعیت هلال احمر، بیست‌وششمین محموله واکسن کرونا یعنی ۶ میلیون دز دیگر واکسن ، امروز (پنجشنبه) در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

ضمن اینکه همتی  این مطلب را هم بیان کرده است که  در یک هفته اخیر ۱۸ میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور شد که با احتساب این محموله در مجموع، ۷۰ میلیون و ۳۹۰ هزار دُز واکسن توسط جمعیت هلال احمر به کشور وارد شده است.

واکسیناسیون دانش آموزان

با ورود محموله های جدید از واکسن کرونا و سرعت گرفتن روند واکسیناسیون ، تزریق واکسن به جمعیت دانش آموزی از اولویت های این روزهای مسئولان به شمار می آید چرا که بیشتر دانش آموزان کشور،  بعد از گذراندن ۲  سال تحصیلی در خانه و  آموزش دیدن به شیوه آنلاین با تزریق واکسن و ارتقای سطح ایمنی به مدرسه خواهند رفت.

امروز نیز در همین راستا خبرهایی در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان در مناطق مختلف کشور مخابره شد  که واکسینه شدن ۶۰ درصد نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال تربت حیدریه و همین میزان در گناوه استان بوشهر از جمله این خبرهاست.

همچنین از کیش خبر رسیده است که تا کنون ۲ هزار و ۹۹۱ نفر از دانش آموزان واجد شرایط دُز اول واکسن کرونای خود را دریافت کرده اند. دیگر آنکه بیش از ۶۱ هزار دانش آموز قزوینی در برابر کرونا واکسینه شده اند که نشان از این دارد ، واکسیناسیون، شرط ورود دانش آموزان به مدرسه است.

۲۲ مهر و آخرین اخبار کرونایی استان ها

امروز نیز به جز واکسیناسیون دانش اموزان ، روند واکسیناسیون برای دیگر ، شهروندان نیز همچون روزهای گذشته منتشر شد. به عنوان مثال علی احمد آقا پور رییس کارگروه اطلاع رسانی ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در آذربایجان غربی  اعلام کرد: از ابتدای مهرماه جاری، روزانه به طور متوسط ۴۱ هزار و ۹ دُز واکسن در استان تزریق شده است  که رقم بسیار مناسبی است. طی ۲۰ روز نخست مهرماه امسال، بیش از ۸۲۰ هزار دُز در آذربایجان غربی تزریق شده است که می تواند نشان دهنده همراهی بخش بهداشتی درمانی با مردم برای واکسیناسیون گسترده باشد.

به گفته سهراب حیدری مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب هم  تاکنون ۲۰۵ هزار دُز واکسن کووید ۱۹ شامل ۶۹ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال و ۴۰ درصد بالای ۱۲ سال در این شهرستان تزریق شده‌است.

بر اساس آنچه که عبدالرضا فاضل رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اعلام کرده است تاکنون ۴ / ۳۳ درصد کل جمعیت استان هر  ۲ دُز واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

ضمن اینکه امروز خبر از راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون با همکاری دانشجویان بسیجی در مصلای حضرت امام ( ره ) تبریز منتشر شد. به گفته مسوول این مرکز تجمیعی این مرکز آماده ارایه خدمات به شهروندان است و تزریق هر ۲ دز واکسن در آن انجام می شود.

علت عدم استقبال زنان باردار ایلامی از واکسن کرونا بررسی شود

اما خبری دیگر از ایلام در خصوص واکسن کرونا منتشر شد که حاکی از این بود که تنها ۶ درصد زنان باردار در ایلام دز دوم واکسن را تزریق کرده اند .

این  مطلب را زینب شیرخانی ، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ایلام بیان کرد و خواستار بررسی علت عدم استقبال زنان باردار از تزریق واکسن شد.به گفته شیرخانی  بر اساس آمار اعلامی دانشگاه علوم پزشکی آمار واکسیناسیون مادران باردار ۳۶ درصد است که ضعیف است.

روند کرونا در استان ها

با واکسیناسیونی که در سراسر کشور در حال انجام است مناطق قابل توجهی از کشور با کاهش ابتلا به ویروس کرونا مواجه هستند که جای امیدواری دارد البته مناطقی دیگر، وضعیتی برعکس دارند و افزایش را نشان می دهند. کما اینکه  گویا تلفات کرونا افزایشی هم شده است .

از جاهایی که روند کاهش کرونا در آنها منعکس شده است می توان به خبری از زنجان به نقل از رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان  اشاره کرد مبنی بر اینکه هم اکنون شمار مبتلایان سرپایی و بستری در استان روند نزولی به خود گرفته است اما شهروندان زنجانی باید همچنان رعایت نکات اعلام شده را تا کنترل بیماری مورد توجه قرار دهند.

دکتر پرویز قزلباش افزود:روز گذشته این استان ۲ مورد فوتی ناشی از کرونا را ثبت کرد که بر این اساس شمار فوتی‌های کرونایی از زمان شیوع ویروس تاکنون در این استان به یک‌هزارو ۷۳۲ نفر رسید.
 

۲۲ مهر و آخرین اخبار کرونایی استان ها

همچنین بنا به اعلام ستاد مدیریت کرونای استان اردبیل، شمار مبتلایان روزانه کرونا در این استان نسبت به بالاترین آمار ثبت شده در ۴۰ روز پیش، ۱۵۵ نفر کاهش را نشان می‌دهد.

به گزارش ایرنا از مرکز اردبیل روند نزولی شیوع بیماری کووید.۱۹ در استان اردبیل که از چهار هفته پیش آغاز شده، همچنان ادامه دارد به طوری که طی شبانه‌روز گذشته شمار بستری روزانه مبتلایان کرونا در این استان به ۳۴ نفر کاهش یافت.

دکتر جواد آقا زاده ، رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان هم این خبر را داده است که بستری شدگان سندرم حاد تنفسی در استان که از ۱۹ مرداد به بیش از هزار و ۵۰۰ نفر افزایش یافته بود، بعد از ۲ ماه دوباره به زیر این رقم رسید.

افزایش کرونا در لرستان

متاسفانه آنطور که از اظهارات معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان پیداست ، افزایش موارد بستری در این استان وجود دارد و بر اساس خبرهای ارسالی از لرستان هم اکنون وضعیت کرونایی شهرستان‌ های ازنا، دورود، چگنی، سلسله، دلفان، کوهدشت، الیگودرز و رومشکان زرد و خرم‌آباد، پلدختر، بروجرد همچنان نارنجی است.

دکتر مریم کوشکی گفته است  چهار بیمار مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان جان باختند و تعداد قربانیان به ۲ هزار و ۵۴۴ نفر رسید.  همچنین  ۲۶۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا طی شبانه روز گذشته در این استان شناسایی شد و مجموع مبتلایان نیز به ۱۸۷ هزار و ۵۷۶ نفر رسیده است.

 وی با بیان اینکه افزایش موارد بستری، بیانگر احتمال شروع موج ششم شیوع کرونا است گفته است: انجام واکسیناسیون، رعایت پروتکل های بهداشتی و دوری از تجمعات همچنان ضروری است.

ناوگان مترو تهران با اجرای واکسیناسیون کرونا جان گرفت

و اما یک خبر از مترو تهران که علی عبداله پور مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اشاره به اجرایی شدن فاز دوم طرح واکسیناسیون در ۲۲ ایستگاه این ناوگان اعلام کرد: با افزایش سطح واکسیناسیون شهری شاهد افزایش مسافران در این ناوگان هستیم.

عبداله پور  روز پنجشنبه  با حضور در ایستگاه مترو امام خمینی (ره) بصورت ویدئو کنفرانسی در مراسم افتتاحیه مرحله دوم پویش «تهران دوباره جان می گیرد» گفت: مسافران  ناوگان مترو با اجرای مرحله اول این پویش افزایش چشمگیری داشته بطوری که تعداد مسافران این ناوگان به مرز یک میلیون نفر رسیده است.

آغازمرحله دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد»

امروز همچنین سخنگوی ستاد مدیریت بحران کرونای شهرداری تهران از آغاز مرحله دوم پویش «تهران دوباره جان می‌گیرد» خبر داد و گفت: دومین فاز واکسیناسیون افراد آسیب‌دیده اجتماعی از امروز (پنجشنبه) آغاز و به مدت ۲۲ روز ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، علی نصیری، روز پنجشنبه در مراسم آغاز این پویش که با حضور شهردار تهران برگزار شد، افزود: در مرحله نخست این پویش، واکسیناسیون ۱۲ هزار نفر هدف‌گذاری شده بود، اما امروز بیش از ۲۰ هزار نفر واکسینه شدند.
نصیری درباره شناسایی افراد آسیب‌دیده اجتماعی مانند کارتن‌خواب‌ها برای تزریق دز دوم افزود: همه کارتن‌خواب‌ها بی‌هویت نیستند و حتی اگر کارت ملی ندارند، شناخته شده هستند، از طرف دیگر در پاتوق‌ها هم روش‌های شناسایی خاصی وجود دارد اما در مجموع این شناسایی‌ها با کمک سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی انجام می‌شود.

فوت ۲۳۳ بیمار کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته

بنابر اعلام روز پنجشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۳ هزار و ۴۹۸ نفر رسید.

از دیروز تا امروز ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۹۶۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۷۰ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به پنج میلیون و ۷۵۴ هزار و ۴۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون پنج میلیون و ۲۸۰ هزار و ۶۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند .چهار هزار و ۹۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۳ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۳۰۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور نیز انجام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha