به گزارش ایرنا، منوچهر هوشیار روز شنبه در آیین افتتاح این طرح در مدارس ابتدایی شهرستان دیلم افزود: طرح ارتقای سواد حرکتی دانشآموزی برای نخستین بار امسال در ۳۰ درصد مدارس مقطع ابتدایی شهری استان بوشهر اجرا میشود.
وی گفت: سنجش و شناسایی وضعیت سواد حرکتی دانشآموزان، توسعه ویژگیهای جسمانی و سواد حرکتی، افزایش سرانه فعالیت بدنی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به دانش آموزان، اولیا و جامعه و گرایش به فعالیت بدنی از اهداف عمده طرح است.
هوشیار اظهارداشت: این طرح در دو بخش حرکتی و تعادلی اجرا میشود و برای آگاهی و آشنایی نحوه شیوههای آن، یک کارگاه آموزشی با شرکت کارشناسان، سرگروه آموزشی و مربیان تربیت بدنی مدارس برگزار شده است.
رئیس اداره تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر افزود: طرح سواد حرکتی دانش آموزان دوره ابتدایی شهر در دو مرحله با همکاری مدیران، معاونان، آموزگاران تربیت بدنی و پایه و والدین در ماه های مهر و اسفند امسال اجرا میشود.
وی، وضعیت دانش آموزان و مشاوره های حرکتی آنها را در فاصله بین سنجش اولیه و ثانویه از مهمترین بخشهای این بسته تحولی عنوان کرد و یادآورشد: آموزگاران تربیت بدنی و پایه و والدین نقشی مهم در اجرای موفقیت آمیز این طرح ملی دارند.
هوشیار تاکید کرد: با توجه به وضعیت کرونا و استفاده از گوشیهای تلفن همراه، تلویزیون و اینترنت، سرگرمیهای دانش آموزان را به سکون کشانده و آنها را به شدت دچار فقر حرکتی کرده است.
مدیر آموزش و پرورش دیلم گفت: اگر بخواهیم در کشور ورزش همگانی داشته باشیم، فرهنگ آن باید در مدرسه و سنین رشد شکل بگیرد.
محمدمهدی محسنی افزود: دانش آموز همانطور که باید سواد خواندن و نوشتن یاد بگیرد، باید سواد حرکتی هم بیاموزد.
وی گفت: بازیهای رایانهای، تلفن همراه و زندگی ماشینی جامعه بویژه نوجوانان را با خطر بزرگ کم تحرکی مواجه کرده است.
مدیر آموزش و پرورش دیلم بیان کرد: شخصی سواد حرکتی دارد که بتواند در موقعیتهای چالش برانگیز و نامتعادل، عکس العمل مناسب حرکتی نشان بدهد و به موفقیت برسد و چنانچه مدیریت درستی از شرایط به وجود آمده نداشته باشد، آسیب جدی جسمانی خواهد دید.
شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر دارای ۷۶۰۰ دانش آموز است.
نظر شما