به گزارش ایرنا حسین مدرس خیابانی روز شنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه سیستان و بلوچستان ضمن تبریک آغاز امامت امام زمان (عج)و هفته وحدت اظهارداشت: در رابطه با تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۱ دستگاههای اجرایی در حوزهها و شاخصهایی که دولت مطرح کرده باید طرحهای اولویتدار و برنامهها را تعیین و مشخص کنند.
وی افزود: اشتغال صنایع کوچک، خانگی و روستایی با توجه به شرایطی که سیستان و بلوچستان دارد دارای اهمیت است زیرا با این سرمایههای کوچک میتوان کارهای بسیار بزرگی انجام داد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: رویکرد دولت در تدوین بودجه ۱۴۰۱ ثبات اقتصادی، رشد اقتصادی با تمرکز به ارتقای بهرهوری (توسعه صادرات، تسهیل فضای کسب و کار و اشتغالزایی) عدالتمحوری و مبارزه با فساد و تغییر ساختار بودجه و تامین مالی و اقتصادی است.
مهرداد عرب اول با اشاره به اینکه طرحهای راکد و غیرفعال باید از سوی دستگاههای اجرایی اعلام شود تا در لایحه بودجه ۱۴۰۱ برای آن تعیین تکلیف کنیم افزود: مجموعه اعتبارات ردیف محرومیتزدایی قانون بودجه ۱۴۰۰ کل کشور در سیستان و بلوچستان یکهزار و ۴۳۴ میلیارد تومان یعنی حدود ۷.۴ درصداست.
وی تصریح کرد: مجموع پروژههای محرومیتزدایی در مناطق کمتر برخوردار سیستان و بلوچستان ۴۴۲ پروژه بوده که از این موارد ۵۸ پروژه مربوط به مدارس، ۳۵۰ پروژه حوزه بهداشت و درمان، ۱۵ پروژه طرحهای آبرسانی، هفت پروژه راه روستایی و ۱۲ پروژه مربوط به حوزه آبخیزداری است.
زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت حضور بخش خصوصی در اجرای پروژههای گوناگون گفت: این استان بدون حضور بخش خصوصی و جذب سرمایههای غیردولتی، تعاونیها و همکاری مردم امکان توسعه ندارد.
نظر شما