دکتر «ابراهیم شکیبا» روز چهارشنبه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران (۲۴ تا ۳۰ مهرماه) افزود: این مناسبت فرصتی برای جلب حمایت و توجه بیشتر مردم و مسوولان به سلامت بانوان و تاثیر آن بر سلامت خانواده و جامعه است.
وی اظهار داشت: بیش از یکسال است که همه گیری کرونا بر جنبه های مختلف سلامت سایه انداخته و علاوه بر سلامت جسمی، سلامت روانی و اجتماعی را تهدید می کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: گرچه شواهد ملی و بین المللی حاکی از آن است که در همه گیری کووید ۱۹، خطر مستقیم بیشتری، سلامتی و حیات مردان را تهدید می کند، اما تاثیر طولانی مدت این همه گیری، بر سلامتی جسمی، روانی و اجتماعی زنان می تواند آسیب های جدی به خانواده و جامعه وارد نماید.
وی اضافه کرد: از این رو همانند سال گذشته موضوع سلامت بانوان در دوران کرونا محور فعالیت های این هفته قرار خواهد گرفت.
شکیبا اظهار داشت: به همین منظور، هفته ملی سلامت بانوان ایران در سال جاری به نقش مدیریتی زنان در ابعاد مختلف سلامت خواهد پرداخت.
وی گفت: جلب حمایت سیاستگزاران و مسوولان نسبت به عواقب اقتصادی اجتماعی کووید بر بانوان و افزایش همکاری های بین بخشی در این زمینه افزایش آگاهی زنان در مدیریت اطلاعات و دسترسی به اطلاعات صحیح در رابطه با کووید ۱۹ از مهمترین اهداف نام گذاری این هفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: همچنین افزایش آگاهی زنان در مدیریت اطلاعات و دسترسی به اطلاعات صحیح در رابطه با کووید ۱۹، افزایش آگاهی زنان در جنبه های مختلف سلامت شامل سلامت روان، سلامت باروری و سبک زندگی سالم و افزایش آگاهی زنان نسبت به عواقب کووید۱۹ در خانواده و افزایش توانمندی آنان در مدیریت این عواقب از دیگر اهداف آن است.
۵۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه را زنان تشکیل می دهند.
نظر شما