۷۶ هزار نفر در مرکز واکسیناسیون هلال احمر قم واکسینه شدند

قم-ایرنا-مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: از ۱۰ مرداد تاکنون ۷۶ هزار و ۷۲۸ نفر از گروه‌های هدف در مرکز تجمیعی واکسیناسیون امامزاده سید معصوم(ع) به همت این جمعیت واکسینه شدند.

به گزارش شامگاه یکشنبه جمعیت هلال احمر قم، محمدرضا بهرامی در گفت و گویی اظهار کرد: با توجه به شیوع موج پنجم کرونا و افزایش بیماران کرونایی و به منظور کاهش ازدحام مردم در مراکز واکسیناسیون، تعداد این مراکز در سراسر استان گسترش یافت و هلال احمر قم نیز با حمایت دانشگاه علوم پزشکی استان، مرکز واکسیناسیون کرونای خود را در امامزاده سید معصوم(ع) به منظور افزایش سرعت واکسیناسیون از ۱۰ مرداد ماه سال جاری با حضور استاندار و جمعی از مسولان استانی راه اندازی کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر قم ادامه داد: همچنین ۲ هزار و ۵۷۶ نفر از امدادگران، جوانان، داوطلبان و پزشکان هلال احمر  در این طرح به کارگیری شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم تصریح کرد: طرح ملی «ایران یاران جوان» توسط اعضای جوانان این جمعیت در راستای سرعت بخشیدن به امر واکسیناسیون عمومی نیز اجرا شد و دانش آموزان سنین ۱۲ تا ۱۸ سال از ۱۰ الی ۲۳ مهرماه سال جاری در این طرح مشارکت کردند.

بهرامی با اشاره به اینکه اعضای به کارگیری شده ۲۹۹ پسر و ۲۸۶ دختر در طی این دو هفته بودند گفت: این جوانان در کنار کارکنان هلال احمر با حضور موثر خود در راستای حمایت از سلامت و زندگی انسان ها به کاهش ابتلا به بیماری کرونا کمک کردند.

به گفته‌ وی، خدمات ارائه شده توسط جوانان عضو هلال احمر، انجام واکسیناسیون، حضور در نظم بخشیدن به محل در قالب تیم‌های انتظامات و کلیه امور مربوط و ثبت رایانه ای خدمات گیرندگان بود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: در این مرکز، جامعه هدف دُز اول یا دوم واکسن‌های کووید ۱۹ برکت، سینوفارم و آسترازنکا را دریافت می‌کنند.

بهرامی تاکید کرد: جامعه هدف هر چه سریعتر به منظور واکسینه شدن علیه کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی خاطر نشان کرد: این مرکز از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب در دوبخش خواهران و برادران  آماده واکسیناسیون گروه‌های هدف است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم در پایان یادآور شد: هلال احمر قم از ابتدای شیوع ویروس کووید ۱۹، با پایش و غربالگری مسافران در مبادی ورودی استان، تولید ماسک و تامین محلول‌های بهداشتی، اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی و در اختیار گذاشتن تجهیزات پزشکی از جمله دستگاه‌های کمک تنفسی به بیماران کرونایی به صورت رایگان و امانی همواره برای کنترل بیماری کرونا در کنار کادر درمان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان بوده است.

گفتنی است مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا امامزاده سید معصوم(س) واقع در خیابان نیروگاه، میدان نبوت است.

وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، براساس رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شده ‌است.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌ دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

 برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده‌ است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha