سرپرست وزارت آموزش و پرورش: زنگ نماز باید در شبکه شاد گنجانده شود

تهران-ایرنا-سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: زنگ نماز در کلاس‌های مجازی شبکه شاد گنجانده و کلاس‌های آنلاین با قرائت قرآن آغاز شود.

به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی روز دوشنبه در آیین افتتاح چهارمین دوره دوسالانه آموزشی و توانمندسازی رؤسای ادارات، کارشناسان و کارشناسان مسئول قرآن، عترت و نماز ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها در حرم مطهر امام خمینی(ره) ضمن تبریک ولادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهارداشت: حضرت امام خمینی(ره) بعد از ۱۴۰۰ سال اسلام را زنده و قرآن را احیا کردند.

وی با تقدیر از تلاش کارشناسان قرآنی در سراسر کشور اظهار داشت: در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در حوزه قرآن، عترت و نماز پایه‌ریزی شده و آنچه امروز داریم مدیون شهدا هستیم . 

کاظمی افزود: ارتقای سطح علمی و  قرآنی، تبیین برنامه‌های ۲ سال آینده، تقویت روحیه مشارکتی و تجلیل از تلاش‌های کارشناسان قرآنی از اهداف برگزاری این دوره دوسالانه است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: مهمترین، بالاترین و اصلی ترین هدف آموزش و پرورش توسعه فرهنگ قرآنی است و این موضوع مبنای قیام ائمه(ع) و تمسک به قرآن است. 

کاظمی با بیان اینکه برقراری آرامش در جامعه انس با قرآن است گفت: آموزش و پرورش هرگز نباید ماموریت اصلی خود را که توسعه فرهنگ نماز و قرآن است کند فراموش کند و خداوند این موضوع را  مطرح کرده است.

سرپرست وزارت آمورش و پرورش با تاکید بر تلاوت روزانه قرآن در شبکه شاد اظهار داشت: تلاوت، تدبیر و تفسیر این کتاب الهی از اهداف نظام تعلیم و تربیت است و تمسک به قرآن هدف غایی این نظام است.

وی با اشاره به تجلی رفتارهای قرآنی در کارشناسان و فعالان این حوزه گفت: خوشبختانه در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در حوزه قرآنی افتاده و گام‌های بلندی در این مسیر برداشته شده است.

کاظمی افزود: حفظ قرآن باید جزو برنامه‌های محوری باشد تا انس با این کتاب الهی محقق شود.

سرپرست وزارت آمورش و پرورش بیان کرد: خدمت به نظام تعلیم و تربیت و توفیق خدمت در حوزه قرآنی از بالاترین نعمت هاست.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز در این آیین اظهار داشت: علاوه بر حاضرین در این جلسه بیش از یکهزار و ۲۰۰ نفر از کارشناسان قرآنی در سراسر کشور از طریق فضای مجازی و شبکه شاد در این دوره حضور دارند.

محمدرضا مسیب‌زاده گفت: کتاب «ندای رحمت» پس از پنج سال به روزرسانی شده است و هیچ برنامه‌ای را خارج از این کتاب انجام نمی‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه ارزیابی استان‌ها، یکی از اقدامات ویژه در چهارمین دوره دوسالانه است، افزود: این دوره با تدریس و سخنرانی بهترین و برجسته ترین اساتید کشور  از امروز آغاز و تا ۲۸ مهر ماه  ادامه خواهد داشت.

مسیب‌زاده بیان کرد: زمینه‌سازی برای تبادل تجربیات، ارتباط اهالی و فعالان قرآن، عترت و نماز و ایجاد زمینه همفکری از دیگر اهداف برگزاری این دوره است.

*فعالیت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی
سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش نیز در این آیین اظهار داشت: چهارمین دوره آموزشی توانمندسازی کارشناسان قرآن، عترت و نماز یکی از بهترین برنامه‌ها در راستای مدیریت دانش انسانی است.

حسن شربتدار گفت: توسعه فرهنگ قرآن، عترت و نماز نخستین اقدام معاونت پرورشی و فرهنگی بوده و برگزاری مسابقات قرآنی و کسب رتبه های برتر توسط دانش آموزان، راه‌اندازی قرارگاه مجازی قرآن، عترت و نماز در زیست بوم جدید، اجرای طرح حفظ جزء سی قرآن توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و برگزاری اردوهای راهیان نور  از جمله اقدامات این معاونت است.

شربتدار با تاکید بر تقویت مهارت‌های دانش‌آموزان گفت: باز مهندسی کردن سازمان دانش‌آموزی در راستای بیانیه گام دوم انقلاب، توسعه و تقویت زیرساخت‌ها، افزایش بودجه پرورشی در سال ۹۹، توسعه و تقویت حوزه نیروی انسانی، ایجاد دو رشته مستقل امور تربیتی و ۷۷ کد رشته در کنکور در حوزه پرورشی از دیگر برنامه‌های معاونت پرورشی و فرهنگی است.

شربتدار، اجرای طرح نماد(نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان)، راه‌اندازی خط ۱۵۷۰ اورژانس اجتماعی دانش‌آموزان با هدف دسترسی آسان به مراکز مشاوره، یکپارچه‌سازی خدمات مشاوره و به روزآوری روش‌های جدید و مؤثر واکنش سریع در فوریت‌های روانی-اجتماعی دانش‌آموزان، ایجاد مرکز کنترل اردوها، توسعه مجلس دانش‌آموزی، تقویت رویکرد تربیتی پانا و تربیت دانش‌آموزان خبرنگار را از دیگر برنامه‌های معاونت پرورشی و فرهنگی برشمرد.

همچنین در این آیین از کتاب «زلال تربیت» نخستین مجموعه جامع دیجیتال دارای ۵۰هزار عکس و ۳۰۰هزار فیلم آموزشی به همراه یک کتابخانه جامع حاوی همه دستورالعمل‌ها و تجربیات آموزشی علمی در حوزه فعالیت‌های پرورشی و تربیتی رونمایی شد. 

چهارمین دوره دوسالانه آموزشی و توانمندسازی رؤسای ادارات، کارشناسان و کارشناسان مسئول قرآن، عترت و نماز ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها روز دوشنبه با حضور علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، محمدرضا مسیب‌زاده مدیرکل قرآن، عترت و نماز، علی باقرزاده رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارت آموزش و پرورش، حسن شربتدار سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی، علی رمضانی مدیرکل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی، مسعود شکوهی مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، سیدمجتبی هاشمی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در حرم مطهر امام خمینی(ره) به صورت ویدئوکنفرانس و از طریق شبکه شاد برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha