به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان هدفمند سازی یارانهها، «امید حاجتی» اظهار داشت: این مبلغ بر اساس تبصره ۱۴ قانون بودجه کشور واریز شده است.
وی افزود: پیش از این نیز مبلغ ۲هزار و ۲ میلیارد ریال اعتبار از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه های برای تولید ۲۰ میلیون دز واکسن کووپارس رازی به این موسسه پرداخت شده بود که در مجموع سههزار و ۲ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال به این موسسه پرداخت شده است.
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانهها گفت: حمایت لازم برای رسیدن به ظرفیت اسمی ماهانه ۱۰ میلیون دز واکسن توسط این سازمان انجام شده است که این موسسه بتواند براساس تعهد خود تا آذر ماه سال جاری ۲۰ میلیون دز واکسن کووپارس رازی را تولید کند.
به گزارش ایرنا، واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی- استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت تولید و روز دوشنبه (۲۰ بهمن ماه) در این موسسه مستقر در کرج رونمایی شد.
موسسه رازی از اسفند سال ۱۳۹۸ کار ساخت واکسن را آغاز و از روش واکسن پروتئینی نوترکیب که از ایمن ترین واکسن ها است، برای تولید آن استفاده کرد. این موسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، در اردیبهشت دُزسنجی و فرمولاسیون انجام شد و از خرداد ماه ۹۹، آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان انجام شد.
کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی با تزریق مرحله نخست تست انسانی به ۲ داوطلب مرد دهم اسفند ماه ۹۹ با حضور «کاظم خاوازی» وزیر وقت جهاد کشاورزی، «جلیل کوهپایه اده» رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسوولان و محققان در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد.
مرحله دوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس هم از ششم خرداد ماه با ۵۰۰ داوطلب در ۲ گروه ۲۵۰ نفره آغاز شد. یک گروه ۲۵۰ نفره واکسن با دز ۱۰ میکرولیتر و گروه دیگر با عنوان گروه کنترل واکسن نما دریافت میکنند.
مطالعه فاز دوم این واکسن به حدود ۲ ماه زمان نیاز دارد و پس از گذشت این مدت، نتایج این طرح مطالعاتی برای سازمان غذا و دارو ارسال میشود تا در صورت رضایت بخش بودن نتایج، فاز سوم مطالعات آغاز شود.
نظر شما