علی اصغر همت روز چهارشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: میزان جوجهریزی در این مدت، به شش میلیون و ۶۸۰ هزار و ۴۲۵ قطعه رسید درحالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته پنج میلیون و ۸۴۴هزار و ۶۰۰ قطعه بود.
وی افزود: این اقدام با وجود مشکلهای ایجاد شده درحوزه تولید مرغ گوشتی همچون افزایش بیرویه قیمت جوجه یکروزه صورت گرفت تا تامین گوشت مرغ مورد نیاز مردم استان در شرایط بهتری صورت گیرد.
وی ادامه داد: تامین مناسب نهادههای مورد نیاز مرغداریها، نقش بسیار موثری در افزایش ظرفیت تولید مرغ گوشتی و تامین بازار دارد و بر همین اساس، سازمان جهاد کشاورزی قم با همکاری تشکلهای فعال در این بخش، موضوع تامین نهادهها را به صورت خاص پیگری میکند.
همت دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم نوسازی مرغداریهای استان برای اجرای موثر برنامههای افزایش تولید مرغ گوشتی، گفت: اصلاح سیستم آبرسانی و سوخترسانی بهمنظور جلوگیری از ورود تانکرها به داخل واحد و ازبین بردن امکان انتقال بیماری، اصلاح سیستم تهویه سالنها، احداث محل انبار و اتاق ضدعفونی مناسب در ورودی واحدهای مرغداری، محصور نمودن کامل واحدها، اصلاح سیستم انتقال دان از انبار به سالنها و احداث محل جمعآوری کود ازجمله اقدامهایی است که در این رابطه انجام میشود.
وی تاکید کرد: تامین امنیت غذایی مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم است و در همین راستا به دنبال فعال سازی هرچه بیشتر ظرفیت واحدهای مرغداری استان با همکاری تشکلها و بهرهبرداران این بخش هستیم.
قم از جمله استانهای پیشگام کشور در زمینه تولید گوشت مرغ و تخم مرغ است و این استان رشد قابلتوجهی در صنعت طیور دارد. میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یک میلیون تن در زمینهٔ محصولات گیاهی، دامی و شیلات است.
نظر شما