امیر جعفری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین هم اکنون در این شهرستان ۳۸ کارگاه قالی بافی غیر متمرکز با مدیریت متمرکز و ۲ مجتمع قالی بافی فعال است.
وی ادامه داد: در راستای تامین مواد اولیه کارگاههای قالی بافی خوی هفت واحد رنگرزی نخ و ابریشم وجود دارد که بافندگان و تولید کنندگان فرش دست بافت را از مراجعه به سایر شهرستانها جهت تأمین مواد اولیه بی نیاز کرده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت خوی گفت: ۱۰۴ فروشگاه فرش محصولات تولید شده در این شهرستان را به خریداران داخلی و خارجی عرضه می کنند.
جعفری بیان کرد: صنعت فرش در این شهرستان زمینه اشتغال مستقیم را برای ۲۵ هزار نفر فراهم ساخته است که از این تعداد ۲ هزار و ۹۰۰ نفر از خدمات بیمه خویش فرمایی و ۳۲۰ نفر از بیمه کارگاهی برخوردار هستند.
وی به مشکلات موجود در این حوزه اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت مواد اولیه در بازارهای داخلی، نوسان نرخ ارز، افزایش دستمزدها، عدم بازاریابی مناسب برای این صنعت در کنار مشکل بیمه قالیبافان ازجمله مشکلاتی است که روند تولید و فروش فرش دست بافت را با مشکل روبرو ساخته است.
به گزارش ایرنا، سالانه بیش از ۶۰ هزار متر مربع فرش با نقش ریزماهی که برند تجاری جهانی محسوب میشود، در شهرستان خوی تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود. این فرش قدمتی هزارساله دارد.
نظر شما