«وهب مختاران» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه صنایع و مراکز بزرگ تولیدی در استان همدان با دایر کردن واحدهای آموزش بین کارگاهی گام مهمی برای ارتقای کمی و کیفی تولیدات خود بر می دارند افزود: با افتتاح این تعداد مرکز آموزش بین کارگاهی، برای ۱۶ هزار و ۴۶۷ نفر از شاغلان صنایع و صنوف و کارجویان آزاد دوره ارتقای مهارت برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: تعهد سازمان فنی و حرفه ای تا پایان سال جاری تاسیس ۳۱ مرکز فنی و مهارت آموزی مجاور کارگاهی است که با ادامه روند پیش رو، راه اندازی این مراکز از میزان تعهد فراتر خواهد بود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان یادآور شد: کارکنان و علاقهمندان شرکت در کلاس های آموزشی و مهارتی در این گونه مراکز بین کارگاهی پس از گذراندن دوره، کسب مهارت و قبولی در آزمون پایانی، گواهینامه دریافت خواهند کرد.
مختاران با اشاره به اینکه در مراکز جوار کارگاهی علاوه بر یادگیری مهارت، پرورش خلاقیت و کارآفرینی نیز مورد توجه قرار میگیرد ادامه داد: ایجاد مراکز آموزش بین کارگاهی در واحدهای تولیدی و صنعتی با برگزاری دوره های مهارتی و علمی کوتاه مدت برای جذب افراد به بازار کار ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی عنوان کرد: کارکنان صنایع و اتحادیه ها و ارتقای سطح دانش فنی نیروهای کار، صنایع و صنوف در کنار محل اشتغال خود می توانند با دریافت مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای اقدام به تاسیس و راه اندازی مراکز آموزشی جوارکارگاهی کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان با اشاره به اینکه مراکز جوار کارگاهی از لحاظ تجهیزات آموزشی، مستقل از جریان خط تولید است گفت: مراکز آموزش جوار کارگاهی با نظارت کارخانه و در قالب استانداردهای مهارت آموزشی سازمان فعالیت میکنند.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان دارای ۲۲ مرکز آموزش دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی است.
نظر شما