دکتر جهانبخش یوسفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۲۱ کیلوگرم انواع مواد غذائی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشت محیط این مرکز در بازرسی از اصناف کشف و ضبط شد.
وی با بیان اینکه در ادامه روند فعالیتهای نظارتی بازرسین این مرکز، ۱۵ واحد صنفی متخلف به جهت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی اخطاریه ۲۴ ساعته بهداشتی کردند، افزود: هشت تیم گشت مشترک ستادی از ۴۷ واحد صنفی و کارشناسان محیطی نیز از ۴۵۳ واحدهای صنفی چهارگانه در این شهر بازدید کردند.
رییس مرکز بهداشت سنندج اضافه کرد: در زمینه نظارت بر عرضه مستقیم مواد غذایی و خوراکی سالم بازرسان این مرکز در سه روز گذشته ۱۹۹ مورد بازدید را از اماکن یاد شده انجام داده و از ۱۱ مورد از مواد تهیه شده در مراکز عرضه غذای آماده برای تایید سلامت نمونه برداری کردند.
دکتر یوسفی با اشاره به صدور ۲ مورد تاییدیه صلاحیت بهداشتی مختلف یادآور شد: ۱۵ واحد صنفی مختلف به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی اخطاریه ۲۴ ساعته بهداشتی دریافت کردند.
وی تاکید کرد: ۱۴ مورد پیگیری شکایات مردمی و ۱۰ مورد پیگیری اخطاریههای صادر شده بهداشتی در گذشته در دستور کار بازرسان این مرکز بوده و علاوه بر آن پیگیریهای لازم درباره عدم برگزاری مناسبتهای خانوادگی به توجه به وضعیت موجود شهر سنندج انجام شد که برابر مصوبه ستاد کرونا از برگزاری ۶ مورد مناسبت مختلف ممانعت شد.
رییس مرکز بهداشت سنندج از نمونه برداری از ۱۵ واحد نان خبازیهای سنندج در راستای نظارت بر سلامت نان از نظر عدم استفاده از جوش شیرین و تعیین میزان نمک مجاز در نان خبر داد و افزود: در زمینه نظارت بر بهبود کیفیت آب شرب سنندج، ۴۲ مورد نمونهبردای تایید سلامت آب و تعداد ۲۲۰ مورد تست کلرسنجی توسط بخش بهداشت محیط به انجام رسیده و همچنین از منابع تامین کننده و شبکه آبرسانی روستاهای عنبربزان، ملکشاه علیا و سفلی و روستای کرسی بازدید شد.
وی اضافه کرد: وضعیت انتقال فاضلاب حسنآباد به تصفیهخانه و پیگیری شکایت در زمینه فاضلاب تعدادی از خانوارهای روستای حسن آباد مورد پیگیری قرار گرفت.
۷۰ هزار و ۷۹۲ واحد صنفی دارای پروانه کسب در کردستان وجود دارد و از این تعداد بیش از ۳۰ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند که سه درصد از این واحدها را فروشگاههای متوسط و زنجیرهای تشکیل میدهد.
نظر شما