به گزارش ایرنا؛ روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی روز چهارشنبه به نقل از دکتر «میرهاشم موسوی» در جلسه مشترک شورای اداری بیمه و درمان استان کرمانشاه با تبریک آغاز هفته وحدت و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس به ویژه شهدای این منطقه افزود: قائل به تفویض اختیار متناسب با مسئولیت ها هستم و از این رو مدیران استان ها باید با قدرت کار کنند، تمرکزگرایی را کاهش می دهیم و با واگذاری اختیارات به مدیران استان ها، فعالیت ها روان و همچنین رضایت مردم نیز ایجاد می شود.
وی هدف از سفرهای استانی را شنیدن مسائل و مشکلات از سوی همکاران برشمرد و اظهار کرد: مطالبات و نظرات همکاران را دریافت می کنیم تا ارزیابی واقعی با توجه به شاخص های کلیدی بیمه، درمان و سرمایه گذاری داشته باشیم و با یکدیگر گفت وگو می کنیم و در نهایت مصوباتی برای رفع مشکلات آماده و ابلاغ می شود.
تحول، عدالت و اعتماد معیار ارزیابی عملکرد است
موسوی با اشاره به اینکه تحول، عدالت و اعتماد را معیار ارزیابی عملکرد و فعالیت هایمان معرفی کردیم، گفت: از بدو ورود به سازمان تامین اجتماعی این سه شاخص را تبیین کردیم. تحول ناظر به وضع موجود است. با وجود همه تلاش هایی که در سال های گذشته انجام شده وضع موجود مطلوب نیست البته قدردان تلاش های مدیران سابق هستیم اما آرمان ما در سازمان تامین اجتماعی بزرگ است.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی افزود: تامین اجتماعی در یک گزاره کلی با رویکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی، باید ایجاد کننده بالاترین ضریب امنیت و آسایش برای جامعه تحت پوشش باشد.
وی ادامه داد: تحول در چند بستر نیاز است. تحول در نظرگاه، چشم انداز و سیاست ها باید تعریف شود. همچنین تحول در روندها و رویه های کار مورد نیاز است تا فعالیت ها کارایی و اثربخشی لازم را داشته باشد.
موسوی تصریح کرد: رویکرد تحول مبتنی بر عدالت است. اساس تامین اجتماعی در رویکرد دینی نیز تحقق عدالت است. عدالت شعار انقلاب است و این موضوع توسط مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است. آرمان ما برای عدالت بزرگ است و باید در این زمینه خیلی کار کنیم.
وی با تاکید بر اهمیت موضوع اعتماد گفت: ادعاهای بزرگی عنوان شده است اما در عمل اتفاق نیفتاده است. هر حرکت رو به جلو فاصله بین ادعا و عمل را پر می کند و در نهایت منجر به ایجاد رضایت می شود.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی، ظرفیت داخلی این سازمان را برای رفع مشکلات بالا ارزیابی کرد و افزود: این ظرفیت توان رقم زدن تحول را دارد. روی توانایی و تخصص همکاران حساب باز کردیم. فرصت و شرایط را باید فراهم کنیم تا همکاران اظهار نظر کنند و نظرات خود را بیان کنند.
تامین اجتماعی حامی تولید کشور است
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه هدف این سازمان ایجاد رضایتمندی بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان است، گفت: تامین اجتماعی حامی تولید کشور است.
«ایمان بیوس» افزود: خوشبختانه با تشکل های بازنشستگی، کارگری و کارفرمایی تعامل خوبی داریم و جلسات خوبی با آنها برگزار می کنیم.
وی با اشاره به تهیه برنامه عملیاتی برای اداره کل تامین اجتماعی کرمانشاه گفت: در هر فصل با مشارکت روسا و کارکنان شعب برنامه ها را رصد می کنیم و آمار و اطلاعات حاکی از رشد شاخص ها در سه ماه دوم سال جاری در مقایسه با سه ماه اول سال است.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه نیز در این جلسه گفت: درمان تامین اجتماعی در کشور و این استان موفق است. در استان کرمانشاه تراز خدمات در حال ارائه به بیماران در بیمارستان های ملکی سازمان در تراز بیمارستان های خصوصی است.
دکتر «میثم حجتی پور» افزود: طبق نظرسنجی جهاددانشگاهی سال ۹۸، رضایتمندی بیمه شدگان از بخش بستری مراکز درمانی تامین اجتماعی استان ۹۰ درصد اعلام شد که رقم قابل توجهی است.
وی با اشاره به پروژه های درمانی تامین اجتماعی در استان کرمانشاه گفت: امروز با حضور سرپرست سازمان تامین اجتماعی؛ کلنگ اورژانس بیمارستان شهدای کرمانشاه به زمین زده می شود. این طرح پروژه مهمی است که مردم استان ما سال ها چشم انتظار آن بودند.
سرپرست سازمان تامین اجتماعی در بدو ورود به استان کرمانشاه، از بیمارستان تامین اجتماعی حضرت معصومه(س) کرمانشاه بازدید و با مراجعان و کارکنان دیدار و گفت و گو کرد.
۳۹درصد جمعیت استان کرمانشاه زیر پوشش تامین اجتماعی است
به گزارش ایرنا؛ اکنون ۷۶۸ هزار و ۵۶۲ نفر در کرمانشاه زیرپوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی قرار دارند که حدود ۳۹ درصد جمعیت ۲ میلیون نفری استان را شامل میشوند.
از مجموع افراد زیرپوشش اداره کل تامین اجتماعی کرمانشاه ۲۴۸ هزار و ۵۵۳ نفر بیمه شدگان اصلی هستند و بقیه افراد تبعی تحت پوشش به حساب میآیند.
همچنین تعداد مستمری بگیران اصلی و تبعی اداره کل تامین اجتماعی استان کرمانشاه ۱۲۱ هزار و ۷۰۷ نفر است.
سازمان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه ۲ بیمارستان شهدا و حضرت معصومه (س) و ۲ مرکز بزرگ پلی کلینیک شماره یک و ۲ در شهر کرمانشاه و درمانگاه اسلام آبادغرب و بیستون دارد.
اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
نظر شما