مهدی زارعی روز پنجشنبه در آیین آغاز «طرح مسکن جوانان» افزود: این فعالیتها در حوزههای اجتماعی، فرهنگی، عمران و شهرسازی به صورت همزمان طراحی، نظارت و اجرا شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: در روزهایی که در تحول دولت و شوراها بسیاری از امور در کشور متوقف بود، این طرح بزرگ تحولی در این منطقه ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: از باسعیدو تا شرق جزیره قشم، دهیاران و شوراها تمام وقت خود را صرف اجرای این طرح کردند تا علاوه بر آراستگی، نظافت و پاک بودن روستا، با برگزاری برنامههای متنوع اجتماعی و فرهنگی، پویایی و تحولی نوین در قشم ایجاد کنند.
زارعی افزود: این طرح نه تنها باعث فعال شدن مدیران محلی شد بلکه مردم جامعه نیز تلاش خود را برای زمینه سازی جهت گردشگرپذیری هرچه بهتر در فصل گردشگری آغاز کردند.
وی با اشاره به دقت وسواسگونه برخی دهیاران به مسایل روستا افزود: برخی دهیاران بسیار پرتلاش و خلاق ظاهر شدند و ایدههایی را با برنامه ریزی صحیح اجرا کردند که در نوع خود بینظیر بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: مشارکت مردمی با دستان خالی معجزه دهیاران بود که باعث شد اجرای طرح روستای پاک در قشم موفق شود به گونهای که حتی کودکان روستا در اجرای این طرح شرکت کردند.
این نشست با حضور امامان جمعه شیعه و اهل سنت، مدیرعامل، معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد، بخشداران و دهیاران روستاهای قشم در مرکز رشد برگزار شد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما