علی درویشپور روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این رو در فصل جدید کار و خدمت در جزیره قشم، برای تحول گردشگری در این جزیره، توسعه زیرساختهای روستاها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: نمیتوان طرحی برای توسعه روستاهای قشم در نظر گرفت، بدون آنکه دهیاران و مسولان محلی آن را نادیده انگاشت.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: تلاش میشود بین دهیاران، سایر مسوولان محلی و ادارات شهرستان با این سازمان یک همدلی و وفاق صورت گیرد تا با تشکیک مساعی آبادانی جزیره قشم را رقم بزنیم.
وی افزود: یکی از تجربههای موفق در نگهداری از زیرساختها و طرحها، واگذاری آن به مردم و مسوولان محلی است و از این رو تلاش میشود تا از ظرفیت مردم بومی استفاده شود.
درویشپور خاطرنشان کرد: تلاش میشود تا مدیریت زیرساختهایی مانند کمپارکها و سایر طرحهایی که در جزیره ایجاد شدهاست به دهیاران واگذار شود تا علاوه بر اطمینان بیشتر در نگهداری از طرحها، دهیاریها نیز تقویت شوند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما