اعضای شورای شهرها از برنامه‌های حوزه‌ کودک و نوجوان حمایت کنند

یزد- ایرنا- نماینده مردم یزد ، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه کودکان و نوجوانان لازمه پیشرفت هر کشوری است، خواهان افزایش حمایت اعضای شورای اسلامی شهرها و شهرداری ها از برنامه‌های این بخش شد.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دفتر این نماینده مجلس، محمد صالح جوکار با اشاره به اینکه با شیوع ویروس کرونا کودکان از محیط مدرسه و آموزش‌های حضور فاصله گرفتند و به عبارتی در خانه محصور شدند، افزود: فضای مجازی به صورت مدیریت شده در اختیار دانش‌آموزان قرار نگرفت و دانش‌آموزان با مشکل آموزشی و درسی زیادی مواجه شدند.

وی ادامه داد: برای جبران این بخش از مشکل و با فروکش کردن تب تند کرونا و فراهم شدن امکان حضور مجدد دانش‌آموزان در مدرسه با انجام شیوه‌نامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون همگانی، باید برنامه‌های متنوع فرهنگی و خلاق  آموزشی برای دانش‌آموزان اجرا شود.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس یازدهم تصریح کرد: اگر امروز کشور تمامی سرمایه های خود را برای کودکان و نوجوانان، آموزش و پرورش به ویژه در دوره دبستان اختصاص دهد، ضرر نمی‌کند و بهترین سرمایه‌گذاری را برای پیشرفت کشور در آینده انجام می دهد.

جوکار افزود: یکی از مهمترین نکات در ارتباط با اجرای این برنامه‌ها، اطلاع‌رسانی درست و کامل است که باید از ظرفیت رسانه ملی و سایر رسانه‌ها در این عرصه بیشتر و بهتر استفاده کرد.

رییس مجمع نمایندگان استان یزد با اشاره به مشارکت بخش‌خصوصی در اجرای این طرح گفت: مدیران صنایع و معادن مسئولیت‌ های اجتماعی برعهده دارند که باید نسبت به اجرای آن در حوزه‌های مختلف مورد نیاز جامعه توجه و جدیت بیشتری داشته باشند.

جوکار ادامه داد: یکی از عرصه‌هایی که مدیران صنایع و معادن می‌توانند در آن ورود و احساس نیاز هم می‌شود زیرساخت‌های مرتبط با دوره‌های آموزشی، تفریح و خلاقیت کودکان و نوجوانان است.

به گفته وی  اعضای شورای شهر و شهرداری هم باید نسبت به این موضوع احساس وظیفه  کنند و بیش از پیش حمایت لازم از چنین طرح‌هایی را داشته باشند.

یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۲۴ شهر دارد که ۸۷ درصد در شهرها و بقیه در روستاها زندگی می کنند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. 

کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی  شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.

حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود می‌یابند، برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha