علی اصغر محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پیش بینی میشود از سطح زیر کشت این محصول بیش از یک هزار تُن دانه روغنی تولید شود.
وی با اشاره به اینکه کشت گیاه کلزا در حاصلخیزی خاک نقش بسزایی دارد، اظهار داشت: بیشترین سطح کاشت کلزا در بخش مرکزی میامی انجام می شود.
مدیر جهاد کشاورزی میامی با اشاره به اینکه کارشناسان با تجربه در مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان بر روند کار کاشت و برداشت محصولات نظارت دارند،اظهار داشت: توزیع بذر اصلاح شده، توزیع به موقع نهادههای کشاورزی، اطلاعرسانی و پیگیری بیمه محصولات و ارائه خدمات فنی و کارشناسی از جمله اقدامهای انجام شده برای حمایت از کشاورزان این شهرستان است.
سال گذشته نیز حدود یکهزار تن کلزا از کشاورزان میامی خریداری شد.
کلزا، گیاهی راهبردی در تامین روغن مورد نیاز کشور محسوب میشود که به دلیل نیاز کمتر به آب در مقایسه با غلاتی نظیر گندم و جو، حاصلخیز کردن خاک پس از یک دوره کشت و خرید تضمینی توسط دولت، در سالهای اخیر مورد توجه کشاورزان بوده است.
بیش از ۸۸ درصد از جمعیت میامی در روستاها سکونت دارند و بیشترین درصد اشتغال مردم در حوزه کشاورزی و دامپروی است.
میامی هر سال با تولید حدود ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و باغی، ۴۰ درصد تولیدات کشاورزی استان سمنان را به خود اختصاص می دهد.
از مجموع ۲۳ هزار هکتار زمین قابل کشت این شهرستان حدود ۱۵ هزار هکتار به گندم دیم و آبی و باقی به کشت آفتابگردان، کلزا، چغندر قند و انواع حبوبات اختصاص دارد.
شهرستان میامی با بیش از ۴۰ هزار تن جمعیت با ۲ بخش کالپوش و مرکزی در شرق استان سمنان قرار دارد.
نظر شما