به گزارش شنبه شب استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان خراسان رضوی ضمن تبریک هفته وحدت افزود: از زحمات همه بخشهای مربوط به سلامت به ویژه بخش درگیر مبارزه با کرونا تشکر و قدردانی میکنم.
وی با بیان اینکه برنامه، تحلیل و ساختارها باید متناسب با هم باشند ادامه داد: مسوولان مربوطه به ویژه فرمانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی استان باید ساختارها را بررسی کرده و در صورت نیاز اصلاح کنند.
استاندار خراسان رضوی محوریت و فرماندهی مقابله با کرونا را دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: روسای دانشگاههای علوم پزشکی در این استان باید دقت لازم را در این خصوص داشته باشند و تشکیلات عملیاتی را در مجموعههای خود راهاندازی یا اصلاح کنند.
وی با اشاره به کارکرد قرارگاهها در مواقع حساس و بحرانی افزود: باید در قالب یک قرارگاه شبانه روزی موارد به صورت لحظهای رصد و تصمیم لازم گرفته شود.
نظری ادامه داد: برای مقابله با موج ششم کرونا، قرارگاه باید لحظهای و با هدف پیشگیری اقدام کند و در این خصوص ستاد مقابله با کرونا در استان و شهرستانها پشتیبان قرارگاه خواهند بود.
وی گفت: فرمانداران هم باید ستادهای قوی پیشگیری و مقابله با کرونا داشته باشند و با تمام ظرفیت خود مجموعه علوم پزشکی را پشتیبانی کنند.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مشکلات موج پنجم شیوع کرونا نباید تکرار شود افزود: در حال حاضر وضعیت استان از نظر مقابله با کرونا خوب است اما برای اینکه وارد موج ششم شیوع آن نشویم باید تلاش گسترده و هماهنگ وجود داشته باشد و این مهم نیازمند رصد و اقدامات گسترده است.
نظری تجزیه و تحلیل دقیق و جمع بندی اطلاعات شهرستانی را بسیار مهم دانست و ادامه داد: روسای دانشگاههای علوم پزشکی در شهرستانهای استان باید با دبیرخانه ستاد مقابله با کرونا در استان ارتباط داشته باشند و آمار و دادهها و اقدامات را بطور دقیق گزارش کنند.
وی گفت: ظرفیت برای واکسیناسیون در استان در حد مطلوب فراهم است و مردم باید نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند تا به سطح قابل قبولی از ایمنی برسیم.
استاندار خراسان رضوی افزود: نباید اجازه دهیم افرادی که دز اول واکسیناسیون خود را انجام دادهاند، تحت تاثیر عملیات روانی فضای مجازی از دریافت دز دوم خودداری کنند.
وی ادامه داد: بهترین راه مشارکت بیشتر مردم در واکسیناسیون استفاده از تشکلهای مردمی است. این مهم باید تبدیل به یک برنامه عملیاتی شود.
نظری گفت: با همدلی، هماهنگی و هم افزایی بسیاری از مشکلات استان رفع می شود، در این راستا میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی و آمار واکسیناسیون شهرستانها باید توسط دانشگاه علوم پزشکی رصد شود تا تصمیم گیری مناسب در مراجع بالاتر اتخاذ گردد.
نظر شما