بهرام نصراللهی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعتبار قابل توجهی به حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای برای بهبود وضعیت راههای روستایی تخصیص یاغته است که موجب ارتقا شاخص برخورداری روستاییان استان از راه روستایی می شود.
وی اضافه کرد: ۲۳درصد خانوارهای روستایی استان فاقد راه روستایی آسفالت هستند و از سوی دیگر برخی راهها نیز عمر بالایی دارند که کاملا تخریب و به راه خاکی تبدیل شده اند که در توزیع اعتبارات این راهها نیز در نظر گرفته شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان افزود: ۳۲۰ هزار میلیارد ریال براساس تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای پرداخت تسهیلات به حوزه تولید، ظرفیت ایجاد شده تا منجربه افزایش تولید و اشتغال شود که کردستان بیش ازچهار درصد از آن سهم دارد و تفویض اختیار به مدیران اجرایی انجام گرفت تا از این تسیهلات استفاده کنند.
وی گفت: امسال در حوزه تولید و حمایت از واحدهای تولیدی و بهسازی و توسعه راه روستایی، سال پرکاری برای استان است و نتایج بسیار خوبی در بر خواهد داشت.
نصرالهی زاده افزود: تاکنون از اعتبارات عمرانی استان در قانون بودجه ۱۴۰۰( به غیر از ملی و ملی استانی شده) سه هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال به دستگاهها تخصیص داده شده و سایر منابع نیز در طول هفته های آتی تخصیص می یابد.
نصراللهی زاده اظهار داشت: از خرداد ۱۳۹۹ تاکنون ۱۵۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت شده در حالی که تعهد استان ۱۱۰ کیلومتر بود.
وی افزود: برای راههای روستایی استان هیچ روکش آسفالتی تاکنون انجام نشده و برای اولین بار است که در شاخص های توزیع اعتبار این بخش نیز دیده شده است.
راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان با بیان اینکه هزینه متوسط اجرای هر کیلومتر راه روستایی حدود ۱۰ میلیارد ریال است، یادآور شد: با اعتبار تخصیصی ۲ هزار میلیارد ریال می شود ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان احداث کرد.
استان کردستان داری هشت هزار و هشت کیلومتر راه شریانی، غیرشریانی و روستایی بوده که شامل یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر بین شهری (شریانی و غیرشریانی) و ۶ هزار و ۱۹۰ کیلومتر روستایی است.
هم اکنون از ۶ هزار و ۱۹۰ کیلومتر راه روستایی ۲ هزار و ۹۰۰ کیلومتر آسفالته، ۶۳۵ کیلومتر شنی و ۲ هزار و ۶۵۵ کیلومتر خاکی است.
نظر شما