خلیل منیعات دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:خرمای شادگان از ۱۳ هزار هکتار از نخلستانهای بارور برداشت شده که ۳۲ هزار تن آن توسط کارگاههای بستهبندی و ۶ هزار تن نیز با نرخ تضمینی از کشاورزان خریداری شد.
وی افزود: همچنین ۳۲ هزار تن خرما برای مصرف داخلی توسط بازاریان از کشاورزان شادگانی خریداری شد تا به بازار داخل کشور عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی شادگان استعمران، گنطار، بریم، برحی و اشگر را از معروفترین ارقام خرمای شادگان عنوان کرد و افزود: ۸۰ درصد خرمای برداشت شده از نخلستانهای شادگان از نوع استعمران و ۲۰ درصد از سایر انواع خرما است.
منیعات تولید خرمای سال گذشته شهرستان شادگان را ۵۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: پارسال بیش از ۴۰ هزار تن خرمای مازاد بر نیاز کشاورزان خرمشهری خریداری شد.
وی بیان کرد: ۳۲ کارگاه فرآوری و بستهبندی محصول خرما در شادگان فعال هستند که در این کارگاهها برای پنج هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شادگان افزود: عمده محصولات خرما از نخلستانهای شادگان به صورت بسته بندی شده به کشورهای آسیای شرقی، عراق، کشورهای حوزه خلیج فارس، روسیه، ترکیه، آذربایجان، سوریه و ارمنستان صادر میشود.
شادگان یکی از مراکز عمده تولید انواع خرما با بیش از ۵۷هزار هکتار اراضی قابل کشت است استعمران، گنطار ، بریم، برحی، اشگر از انواع خرمای تولید در شادگان است.
استان خوزستان جزو سه استان اول در تولید خرمای کشور است که بیشترین سهم تولید خرمای استعمران را به خود اختصاص داده است.
نظر شما