علی رمضانی در جلسه مشترک پلیس راهور و اداره کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش که با حضورسرهنگ عین الله جهان ، معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا برگزار شد، افزود: نیروی انتظامی به طور عام و به طور خاص پلیس راهور مهم ترین نقش را در فعالیت های اجتماعی دانش آموزان دارند.
وی ادامه داد: این نقش از آغاز سال تحصیلی همزمان با بازگشایی مدارس شروع می شود و تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد که میتوان به کنترل رفت و آمدها در مبادی ورودی مدارس همچنین ساماندهی سرویس مدارس اشاره کرد، همکاری نزدیک بین آموزش و پرورش و پلیس راهور وجود دارد.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: نقش همیاران پلیس در جامعه جا افتاده است و دانش آموزان با توجه به آمار اخذ شده اخیر تمایل بسیار دارند تا در این تشکل همکاری داشته باشند.
به گزارش روز سه شنبه گروه آموزش ایرنا از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، رمضانی با توجه به جایگاه همیاران پلیس در نقش پذیری دانش آموزان خاطرنشان کرد: باید زمانی را برای ثبت نام در این طرح اعلام کنیم، زیرا در مدت ۲ سالی که کرونا در کشور سایه افکنده است فعالیت این تشکل کمتر شده است.
وی ادامه داد: با توجه به تولیدات محتوای فرهنگی توسط پلیس راهور می توان این نوع تولیدات را در فضای مجازی و کانال های مختلفی که در شبکه شاد وجود دارد بارگذاری کرد تا دانش آموزان از آنها استفاده کنند.
این مسوول در وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد : برای امسال میتوان جشنواره فرهنگی هنری همیار پلیس برگزار کرد که در آن دانش آموزان در قالب فیلم های کوتاه نقاشی یا سایر هنرهای دستی و تجسمی همکاری و همیاری خود را با پلیس نشان دهند.
رمضانی با یادآوری آغاز اردوهای دانش آموزی پس از بازگشایی مدارس گفت: طرح های مربوط به همیار پلیس نیز می تواند در این زمان اجرا شود و آموزشهای دانش آموزان توسط پلیس راهور ادامه پیدا کند و این کار بزرگ را که پلیس به آن ورود پیدا کرده، نباید زمین گذاشته شود.
وی بر توجه به فعالیت های مورد علاقه دانشآموزان و خانوادهها، تاکید کرد و افزود: دانش آموزی که با لباس پلیس سر چهارراه می ایستد و فرمان های پلیسی را اجرا می کند برای سایرین بسیار جذاب است زیرا فعالیت ذاتی وی این نیست.
نظر شما