مسعود حسینیان چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مجموع جایگاه های سوخت بنزین در چهارشهرستان ۳۰ باب است که تاکنون بالای ۷۰درصد و تعداد ۱۳ مورد آنها به خصوص در مراکز شهری وارد چرخه فعالیت شده اند و تلاش برای فعال شدن مابقی جایگاه ها نیز ادامه دارد.
حسینیان درباره عدم راه اندازی جایگاه های سه گانه سوخت در شهرهای قدیم و جدید لار گفت: دیسپنسرها(تلمبه های) این جایگاه ها متفاوت از تلمبه های سایر مجاری عرضه سوخت در شهرستان است و فعالیت مجدد آنها به صورت دستی نیاز به تغییرات سخت افزاری تعویض قطعه ها دارد.
مدیر شرکت توزیع و پخش فرآوردههای نفتی ناحیه لارستان ادامه داد: کارشناسان فنی شرکت توزیع و پخش فرآورده های نفتی هم اینک در محل جایگاه ها مستقر هستند و در حال بررسی دیسپنسرها هستند.البته ما امیدوار هستیم و این اراده نیز وجود دارد که در کمترین زمان ممکن روند ارایه خدمات عرضه سوخت نیز عادی و امکان بنزین یارانه های نیز فراهم شود.
رییس کمیته نفت و انرژی مجلس شورای اسلامی نیز در همین زمینه و با اشاره به برخی اختلالات در جایگاههای سوخت به ایرنا گفت: مردم نگران عرضه بنزین در جایگاه های سوخت نباشند و بازگشت به روال عادی در جایگاه ها با قوت در حال انجام است.
حسین حسین زاده اظهار داشت: با توجه به اخلال در سیستم سوخت گیری و البته قدیمی و فرسودگی برخی نازل ها تا حدودی آف لاین کردن (دستی کردن) جایگاه ها زمان بر است.
از ظهر سه شنبه چهارم آبانماه مراجعان به جایگاه های سوخت کشور برای دریافت بنزین با کارت هوشمند سوخت با مشکل مواجه شدند.
سید ابوالحسن فیروز آبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در گفت و گوی ویژه خبری گفت: اختلال در سیستم های چهار هزار و ۳۰۰ جایگاه سوخت رسانی کشور ناشی از یک حمله گسترده سایبری بود که هم اکنون مهار شد و امیدواریم تا فردا تمام جایگاه های سوخت به وضعیت عادی برگردند.
مسعود رضایی مدیر سامانه هوشمند شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در این برنامه گفت: موجودی بنزین در کارت سوخت ها که در دست مردم است به هیچ عنوان پاک نشده و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
نظر شما