به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر افزود: بنابر اعلام «دفتر تحلیل اقتصادی آمریکا» (BEA)، نرخ سالانه رشد اقتصادی آمریکا در سه ماه سوم ۲۰۲۱ به دو درصد رسید.
این رسانه تصویری آمریکایی درادامه گزارش داد: عوامل داخلی همچون ادامه همه گیری و ابتلای بالای افراد به ویروس کرونا بخصوص ویروس «سویه دلتا»، اختلال در تامین کالاهای اساس، کمبود کارگر و رانندگان کامیون، رشد اندک مشغال و بالا رفتن قیمت ها از جمله مواردی هستند که بر فعالیت و رشد اقتصادی آمریکا اثر گذاشته اند.
این گزارش می افزاید: از ماه جولای تا سپتامبر گذشته، آمریکا تنها با دو درصد رشد اقتصادی مواجه بود که این میزان ضعیف ترین نرخ رشد از زمان آغاز احیای اقتصادی در آمریکا از اواسط سال ۲۰۲۰ میلادی دراین کشور به شمار می رود.
سی ان ان در ادامه گزارش داد: آمریکایی ها برای خرید کالا و خدمات از جمله خرید خودرو، کمتر هزینه می کنندو ادامه همه گیری ویروس سویه دلتا، امکان عمومی همچون هتل ها و رستوران ها را همچنان تحت تاثیر منفی اقتصادی این همه گیری قرار داده است.
معضل اختلال در تامین کالا در آمریکا همچنان باقی است
این رسانه آمریکایی افزود: هرچند اقتصاد دانان وضعیت رشد اقتصادی آمریکا را در سه ماه آخر سال ۲۰۲۱ را خوشبینانه پیش بینی می کنند اما اختلال در تامین کالاها در تابستان گذشت همچنان غیر قابل حل مانده و با وجودی که ماه اکتبر در حال اتمام است، میلیاردها دلار کالا در بنادر غربی از جمله بنادر ایالت کالیفرنیا همچنان سرگردان باقی مانده اند.
خالی ماندن قفسه فروشگاه ها در آمریکا
درحالی سی ان ان به رشد کند اقتصاد آمریکا در سه ماه سوم سال جاری میلادی اشاره کرد که پیشتر نشریه آمریکایی «یو. اس. ای تودی» (USA Today) درمورخ ۲۶ مهر ۱۴۰۰ گزارش داده بود که تاثیرات ناشی از همه گیری ویروس کرونا بر اقتصاد جهانی ازجمله آمریکا خود را نشان داد به نحوی که اکنون این کشور با کمبود یا نبود کالاهای اساسی مواجه شده و قفسه های فروشگاه ها دربرخی از ایالات آمریکا خالی مانده است.
«تینگ لانگ دای» (Tinglong Da) استاد تجارت از دانشگاه «جان هاپکینز» درباره وضعیت وخیم اقتصادی آمریکا به یو. اس. ای تودی گفته بود : نگرانی بر سر تامین زنجیره تامین کالا در داخل آمریکا؛ یک مورد به علت باقی ماندن حجم بالایی از کالا در بنادر غربی آمریکا از جمله بنادر کالیفرنیا، کمبود رانندگان کامیون و کارگران در بخش خدمات؛ و آخر، محدودیت هایی که بیماری کووید-۱۹ باعث وبانی آن بوده است.
**۱۳۰۲**
نظر شما