به گزارش ایرنا حسین سلیمی روز شنبه به رسانه ها اعلام کرد: نیاز است برای تخصیص میزان گاز به هرمزگان که در زمستان افزایش مصرف گاز چندانی ندارد چارهای اساسی اندیشیده شود تا در حق مردم استان اجحاف نشود.
وی تصریح کرد: با توجه به محدودیت های بهوجود آمده در سال های اخیر جهت تخصیص گاز طبیعی به نیروگاه ها و جایگزین کردن سوخت مازوت،آثار نامطلوب و مخرب آن بر تجهیزات مکانیکی و بویلرها مورد تحلیل قرار گرفته است.
به گفته این مدیر صنعتی احتراق سوخت مازوت در نیروگاه علاوه بر تولید آلاینده های گازی و پیامدهای زیست محیطی بر تجهیزات نیروگاه نیز آسیب وارد کرده و باعث تحمیل هزینه اضافی می گردد.
سلیمی توضیح داد: پس از احتراق ، مازوت ، آلودگی خاکستری بر روی مشعلها و لوله های بخار به جا می گذارد که باعث کاهش راندمان حرارتی و خوردگی اجزای بویلر می شود که برداشتن آن مستلزم عملیات تعمیرات دوره ای اضافی است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان اول اردیبهشت امسال نیروگاه بندرعباس را آلاینده ترین واحد صنعتی غرب بندرعباس ( به دلیل استفاده از مازوت) اعلام کرد.
حبیب مسیحی تازیانی در نشست خبری به مناسبت روز زمین پاک افزود: با شرکت گاز برای تحویل گاز به نیروگاه هماهنگی شده و این نیروگاه یک ماه برای تغییر سوخت از مازوت به گاز فرصت دارد و در صورت ادامه استفاده از مازوت، اهرم های قانونی را به کار خواهیم گرفت.
نظر شما