به گزارش ایرنا، در این رزمایش محمدحسن متولی زاده، مدیرعامل توانیر و سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی دیگر از مسوولان و مدیران دو نهاد به صورت ارتباط ویدئو کنفرانس با ۳۱ مرکز استان کشور حضور داشتند.
این رزمایش در کردستان در ۳۷ مرکز حساس و مهم شهرستانهای استان شامل استانداری، فرمانداریها، شهرداری، مراکز مخابراتی، صداوسیما، شرکت گاز، جایگاههای پمپ بنزین، ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه آب شرب و پنج شرکت توزیع برق شهرستان برگزار شد.
در این رزمایش با بکارگیری ۲۰ اکیپ عملیاتی و با حضور فرمانداران شهرستانها در مرکز عملیات و اتفاقات شهرستان ها به عنوان ناظر بر رزمایش؛ پایش و ارزیابی عملکرد سریع اکیپ های عملیاتی و سنجش آماده به کاری مولدهای برق اضطراری در این مراکز به انجام رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان در این رزمایش اظهار داشت: یکی از بزرگترین نیازهای امروز آمادگی برای مقابله با بحرانهای احتمالی است که مهمترین آن آمادگی در برابر قطعی برق به عنوان زیرساخت سایر بخشها است.
هیوا لهونیان افزود: اطلاع رسانی بسیار محدودی از قبل در مورد این رزمایش صورت گرفت تا بتوانیم به صورت واقعی به سنجش میزان آمادگی مراکز حساس استان در شرایط قطعی برق دست پیدا کنیم.
مراکز حساس باید به مولدهای برق اضطراری مجهز باشند
وی ادامه داد: مراکز درمانی و بیمارستانی، ایستگاههای پمپاژ آب و مراکز اینترنتی از جمله نقاط حساسی هستند که باید حتما به مولدهای برق اضطراری مجهز باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: امسال سه عامل گرما، خشکسالی و مصرف بی سابقه برق روبرو بودیم که باعث ناترازی در بخش تولید و مصرف برق در کشور شد و ما خاموشیهایی را نیز فصل تابستان در استان داشتیم.
وی افزود: امسال زمستان سختی را نیز پیش رو داریم که باید مراکز ما آمادگی لازم را برای این شرایط داشته باشند و خود را به مولدهای برق اضطراری مجهز کنند.
لهونیان ادامه داد: تنها راه عبور از شرایط سخت، مدیریت برق، همکاری مردم و استفاده از مولدهای برق اضطراری است که باید در دستور کار شهرستانها نیز قرار گیرد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کردستان نیز در این مراسم گفت: هفته پدافند غیرعامل امسال با شعار «پدافند غیرعامل، ایران پایدار» از هشتم تا ۱۴ آبان ماه سال جاری برگزار می شود.
شهرستانها نقاط ضعف خود را برطرف کنند
احمد محمدرضایی افزود: امروز با برگزاری این رزمایش میزان آمادگی ۳۷ مرکز مهم استان را در برابر قطعی برق سنجش می کنیم که انتظار داریم شهرستان ها نیز اشکالات خود را برطرف کنند.
وی یادآور شد: با توجه به تهدیدات دشمنان و امکان آسیب به شریانهای حیاتی کشور، ضرورت بکارگیری تمهیدات پیشگیرانه لازم در راستای افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، تسهیل مدیریت بحران در مقابل تهدیدها و راه اندازی مجدد خدمات و تاسیسات جهت ادامه فعالیتهای روزمره امری ضروری است.
در ادامه این رزمایش، با فرمانداریهای استان به صورت ویدئو کنفرانس ارتباط برقرار شد و فرمانداران نیز مسایل و مشکلات خود را در حوزه پدافند غیرعامل مطرح کردند.
پدافند غیرعامل یا دفاع غیرعامل به مجموعه اقداماتی اطلاق می گردد که به کارگیری جنگ افزار نیاز ندارد و با اجرای آن میتوان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی و حساس نظامی و غیرنظامی و تلفات انسانی جلوگیری کرده و یا میزان این خسارات و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد.
هفته نکوداشت پدافند غیرعامل سال ۱۴۰۰ از هشتم تا ۱۴ آبان ماه سال جاری برگزار میشود.
نظر شما