هومر شکری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای این پروژه هزینه شده و مرحله فونداسیون آن به اتمام رسیده است.
وی بیان کرد: عملیات اجرایی زورخانه بینالمللی بیرجند مهر ۱۳۹۹ در منطقه مهرشهر بیرجند آغاز شد و با زیربنای هزار متر مربع در حال احداث است.
رییس هیات ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی خراسان جنوبی گفت: امسال سه میلیارد و ۴۳۶ میلیون تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شده که درخواست ما تخصیص کامل این مبلغ است.
وی از وجود ۲۷ زورخانه در ۱۰ شهر و پنج روستای استان خراسان جنوبی خبر داد و افزود: از مجموع ۳۲ شهر استان، ۲۲ شهر فاقد زورخانه و ۹ پروژه زورخانه در شهرهای مختلف در حال ساخت است که ساخت هشت زورخانه دیگر در دستور کار قرار دارد.
شکری اظهار داشت: علیرغم اینکه ورزش زورخانهای خراسان جنوبی بیشترین مدالآوری را دارد، کمترین زیرساخت دولتی به این ورزش اختصاص داده شده و تقاضای ما کمک به تقویت زیرساختهای ورزشی در شهرها و روستاهای فاقد زورخانه است.
وی خواستار حمایت و اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی کشور درخصوص ورزش باستانی و پیگیری انجام وظایف دستگاههای مندرج در مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی شد و گفت: ستاد ترویج فرهنگ پهلوانی وظایف گسترده برای گسترش فرهنگ پهلوانی و اخلاق در همه رشتههای ورزشی دارد که نیازمند حمایت برای فعالیت بیشتر هستیم.
رییس هیات ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی خراسان جنوبی اهدای خون، سرکشی از خانواده شهدا، سرکشی از خانواده محرومان و زندانیان، دیدار با پیشکسوتان، تهیه و توزیع بستههای معیشتی و کمکهای مومنانه، جشن گلریزان، خداقوت به حافظان سلامت، تشکیل گروههای جهادی و مجمع خیرین پهلوانی را از جمله اقدامات ستاد ترویج فرهنگ پهلوانی استان ذکر کرد.
وی با بیان اینکه پروژههای عمرانی باید پیوست فرهنگی داشته باشد افزود: چه خوب است که پروژههای اقتصادی که در ستاد توسعه خاوران مطرح و مصوب میشود نیز پیوست فرهنگی و ورزشی داشته باشند و هر کدام از سرمایهگذاران که در قالب زمین، تسهیلات و مجوزها از منابع استان بهره میبرند، در راستای مسوولیت اجتماعی خود موظف به حمایت از یک هیات ورزشی شوند.
نظر شما