آیتالله «قربانعلی دری نجف آبادی» روز یکشنبه در شورای اداری استان مرکزی، افزود: دهه گذشته موقعیت دشواری از نظر اقتصادی بر جامعه حاکم بود و نیاز است که برای سالهای پیش رو با برنامهریزی موثر و مدیریت خوب بستر تبدیل نقاط ضعف به نقاط قوت بیش از پیش مهیا باشد.
وی اظهار داشت: کشور ظرفیتهای بالایی در بخشهای مختلف دارد که باید از آن در سایه راهبردهای دقیق در تولید، توزیع و مصرف بهره گرفته شود.
امام جمعه اراک گفت: کشور در آستانه تحول در دولت، قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی است و استان مرکزی نیز باید متناسب با تغییرات جدید گامها و برنامههای بلند برای توسعه استان داشته باشد.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: استان مرکزی در سالهای اخیر بهطور نسبی در بخشهای مختلف موفقیتهایی داشته و در این مسیر چالشهایی نیز بوده که باید بهصورت علمی واکاوی شده و افق پیش رو با نگاهی آگاهانهتر ترسیم شود.
وی اظهار داشت: عزم و اراده شرط موفقیت یک ملت است و داشتن انگیزه قوی و مجاهدت میتواند در رسیدن به موفقیت موثر باشد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مدیریت منابع مالی، ارزی، معدنی و کشاورزی از دیگر عوامل موفقیت ملت ها به شمار میرود که حلقه مدیریتی استان مرکزی نیاز است در این راستا نیز حرفهای اصولی برای گفتن داشته باشد.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: لازم است بانکها منابع مالی را به درستی مدیریت کنند زیرا این مجموعه چهار برابر بودجه کشور نقدینگی در اختیار دارند.
وی اظهار داشت: بانکها باید با تقسیم عادلانه منابع به رشد توسعه کشور کمک کنند و از واسطهگری و دلالی به دور باشند و اجازه فساد، رشوه و سفارش را به افراد سودجو ندهند.
یک هزار و ۴۳۷ مصوبه ستاد مدیریت کرونا استان مرکزی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تاکنون ۱۱۴ نشست ستاد مدیریت کرونا در استان برگزار شده که یکهزار و ۴۳۷ مصوبه داشته است.
«بهروز اکرمی» افزود: نخستین نشست ستاد مقابله با کرونا در استان مرکزی، اسفندماه سال ۹۸ برگزار شد این درحالی بود که استان مرکزی بعد از قم و گیلان سومین کانون درگیر شده با ویروس کرونا محسوب میشد.
وی بیان کرد: تصمیمهای ستاد مدیریت کرونا استان مرکزی از نظر جامع بودن در ستاد ملی کرونا نیز مورد توجه قرار گرفته است و این سرمایه ارزشمندی در حوزه مدیریت بحران سلامت است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی گفت: اتخاذ تصمیمات در نشستهای کرونا استان مرکزی باعث شد تا شرایط مناسبتری در مدیریت مخاطرات ایجاد شده ناشی از کرونا اتخاذ شود.
اکرمی یادآور شد: کادر درمان استان در مدیریت بیماری سنگ تمام گذاشتند که جای قدردانی دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: معرفی بخش زاویه، ارتقای تلخاب به شهر، تشکیل خانه احزاب، خانه جوان، ۶ مجوز سازمانهای مردم نهاد، سند ارتقای جایگاه زنان و خانواده و برگزاری ۲ انتخاب مطلوب سالهای ۹۸ و ۱۴۰۰ از عملکردهای موفق حوزه سیاسی استان مرکزی است.
وی گفت: پنج هزار و ۴۴۵ کارگر پارسال در واحدهای تولیدی و صنعتی این استان ۲۲۶ ماه مطالبه معوقه حقوق داشتند که در شهریور ماه سال جاری این شاخص به ۸۳۶ کارگر و ۵۴ ماه رسیده است.
نرخ بیکاری استان مرکزی بهبود یافته است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: نرخ بیکاری استان در چهار سال اخیر از هفت و ۹ دهم درصد به هفت و چهار دهم درصد رسیده که نشان از بهبود نسبی است.
«سعید فرخی» افزود: نرخ بیکاری در کشور بهبود یافته و استان مرکزی در این حوزه جز استانهای پیشرو و برتر است.
وی اظهار داشت: در حوزه کارگری شمار بیمهشدگان تامین اجتماعی ۱۶ هزار نفر افزایش یافته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: ثبت سرمایهگذاری خارجی در سال ۱۳۹۷ به میزان یک و نیم میلیارد دلار بعد از ۴۰ سال پس از انقلاب بیبدیل است.
فرخی افزود: در حوزه سرمایهگذاری داخلی از سال ۹۶ تا ۹۹ حدود یک هزار و ۱۷۷ واحد صنعتی با ارزش ریالی ۲۲ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری و اشتغال ۱۶ هزار نفر در استان محقق شده است.
وی اظهار داشت: ۶۹۸ میلیون دلار صادرات استان مرکزی به خارج کشور امسال تا پایان مهرماه انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۲ درصد رشد نشان میدهد.
نظر شما