«مهدی سیفیپور» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این میزان گوشت در ۱۰۰ واحد فروش شامل فروشگاها زنجیرهای، قصابیها به صورت گردشی و چهار واحد فروش ثابت در اختیار مردم استان قرار گرفته است.
وی بیان کرد: محدودیتی برای تامین گوشت گرم در استان مرکزی وجود ندارد و در سهمیه اولیه ۸۰۰ تن گوشت اختصاص داده شده که به صورت گردشی در اختیار ۵۰ واحد صنفی و فروشگاهی در اراک قرار گرفت.
رئیس اتحادیه مواد پروتئینی شهرستان اراک ادامه داد: هر نفر میتواند ۲ بسته که وزن آن پنج کیلوگرم است را از واحدهای عرضه که در کانال اصناف اراک و کانال اتحادیه پروتئینی این شهر معرفی میشود، تهیه کنند.
سیفیپور افزود: تامین گوشت مصرفی مردم به قیمت مناسب و جلوگیری از گران فروشی و کنترل قیمت در بازار، هدف توزیع گوشت گرم است و در این راستا با توجه به سبد غذایی خانوارها، همچنین گوشت قرمز منجمد طرح تنظیم بازار نیز در حال عرضه است.
استان مرکزی بهعنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب میشود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهرهبردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
نظر شما