رضا خواجه ای روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس طی ۶ ماهه امسال چهار هزارو ۵۰۰ فقره خدمات فنی و مهندسی در روستاهای استان ارائه شده که این مهم نقش مهمی در محرومیت زدایی و توسعه روستاها داشته است.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر نظام فنی و مهندسی روستایی با هدف نظارت بر ساخت و سازها در استان تشکیل شده است، اضافه کرد: با توجه به وضعیت و پتانسیل های موجود در روستاها، تعداد ۱۳۳ ناظر فنی دارای صلاحیت جهت نظارت بر ساخت و سازهای روستایی و ۱۷ دفتر فنی و مهندسی جهت طراحی واحدهای مسکونی روستایی فعال هستند.
این مسوول ادامه داد: اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهویژه در حوزه عمران روستایی و اجرای طرحهای توسعهای در راستای توانمندسازی روستاییان و تقویت زیرساختها در روستاها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گفته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان شناسایی و بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود در مناطق روستایی، ارتقای منزلت اجتماعی روستائیان، ایجاد بستر لازم برای شکوفایی و پیشرفت عدالت تدوین شده که نقش تعیینکننده روستاها را در افزایش تولید ناخالص داخلی کشور و همچنین مهاجرت معکوسرقم زده که در این راستا بنیاد مسکن با اجرای پروژه های عمرانی، در محرومیت زدایی و توسعه روستاها نقش مهمی داشته است.
خواجه ای با اشاره به اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی با کارمزد ۵ درصد تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به واحدهای مسکونی روستایی و شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر نیز خاط نشان کرد: تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی اعتبار امسال در این استان به تعداد ۲ هزارو ۹۲۵ واحد ابلاغ شده که از این تعداد ۲ هزار و ۴۹۶ واحد معرفی به بانک و تعداد یکهزار و ۶۸۶ فقره، معادل ۵۸ درصد انعقاد قرارداد شده است.
نظر شما