به گزارش ایرنا ، سید جواد هاشمی روز سه شنبه در نشست با انجمن کتابخانه های عمومی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار داشت: یکی از شاخص های ارزیای برای رشد و توسعه ترویج و ارتقای فرهنگ مطالعه، مانوس بودن با کتاب و کتابخوانی است.
وی افزود: کتاب و کتابخوانی عنصر روشنگری، هدایت کننده، رشد آفرین در جامعه و زندگی است و تحت هر شرایطی نباید از آن غافل شد.
معاون سیاسی، امنیتی ، اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: روش ها و راهکارهای ارتقای فرهنگ مطالعه، کتاب و کتابخوانی احصا و تقویت شود.
هاشمی ایجاد انگیزه مردمی، فراهم کردن بسترها و امکانات برای تقویت و تعالی مبانی فکری و اعتقادی با فرهنگ مطالعه را یک وظیفه همگانی دانست و برلزوم ایجاد انگیزه و علاقه به مطالعه با روش ها و راهکارهای عملی در گسترش فرهنگ کتابخوانی تاکید کرد.
هاشمی میزان توجه به مطالعه و کتابخوانی را نشانه رشد فرهنگی و ملی بیان کرد و اظهار داشت: بررسی و نقد مطالعه، کتاب و کتابخوانی و تولید محتوا و برنامه های تشویقی مورد توجه قرار بگیرد.
وی به افت سرانه مطالعه و کتاب و کتابخوانی در شرایط کرونایی کنونی اشاره کرد و گفت: دسترسی آسان به کتاب، تقویت فعالیت های انجمن های کتاب و کتابخوانی و به روز کردن منابع کتابخانه ها می تواند شرایط را بهتر کند.
هاشمی، هرگونه هزینه برای تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی را سرمایه گذاری دانست و ادامه داد: هر جامعه ای که در جستجوی مسیر پیشرفت و تعالی است، باید برای کتاب و کتابخوانی سرمایه گذاری کند.
تعداد کتابخانه های عمومی موجود در نقاط شهری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد ۶۵ باب است.
بیش از ۵۷۰ هزار جلد کتاب با موضوع های مختلف نیز در این تعداد کتابخانه عمومی کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
نظر شما