به گزارش ایرنا ، حمید بخشی روز سه شنبه در جلسه پدافند غیرعامل که در بندر نوشهر، برگزار شد، با اعلام این مطلب افزود: از این تعداد مرکز بیش از ۵۰۰ عنوان مرکز مهم و حیاتی در موضوعات مختلف دسته بندی و با دقت بیشتری تحت کنترل و پایش دوره ای قرار دارند.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش مصرف گاز در مازندران و از سوی دیگر عدم توسعه متناسب شبکه توزیع گاز در سه سال اخیر مهمترین دغدغه امسال استان پایداری شبکه گاز در زمستان است که با جدیت پی گیر این موضوع هستیم.
مدیرکل پدافندغیرعامل استانداری مازندران بر ضرورت پایداری گاز استان در فصل زمستان تاکید و اضافه کرد: رضایت مردم استان با پایداری تداوم شبکه گاز در فصل زمستان از مهم ترین دغدعه های حوزه پدافند غیرعامل است.
بخشی اظهار داشت: برای مدیریت اقتضایی این دغدغه، چندین جلسه با مسئولان اداره گاز استان برگزار و موضوعات مدیریت صحیح مصرف گاز در زمستان، عدم اتصال در خطوط گاز و نارسایی های در انتقال و حتی پیش بینی تزریق گاز در زمان بحران از ترکمنستان نیز مد نظر و پی گیر قرار گرفته است.
وی دوگانه سوز کردن نانوایی ها را یکی از اقدامات پدافندغیرعامل برای پایداری شبکه گاز استان برشمرد و افزود : در حال حاضر بیش از ۹۳ درصد نانوایی ها در حوزه شهری و بیش از ۷۴ درصد از نانوایی ها در حوزه روستایی در حوزه سوخت دوگانهسوز شدن شدند و باید مابقی نیز با در کمترین زمان دوگانه سوز شوند.
مازندران در سال های گذشته به خاطر قرار داشتن در مسیر انتهایی شبکه سراسر گاز کشور همواره در فصل سرد سال با افت فشار گاز یا قطعی مواجه می شد. اگر چه با بهره برداری از خط لوله دامغان - ساری - نکاء در دولت دوازدهم ، گام بزرگی برای رفع این مشکل برداشته شد ، ولی امسال با توجه به رشد حدود ۶ میلیون متر مکعبی مصرف گاز نسبت به سال گذشته در استان و همچنین کمبود ۲۰۰میلیون متر مکعبی گاز در کشور ، اقدامات پیشگیرانه از جمله اجرای برنامه های پدافندغیرعامل برای پایداری شبکه گاز استان ضرورتی مضاعف یافته است.
پیش از این مدیرعامل شرکت گاز مازندران خواستار مصرف بهینه گاز از سوی مشترکان خانگی و جایگزینی سوخت فسیلی به ویژه مازوت در نیروگاه ها شده بود.
مازندران حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک گاز دارد که میزان مصرف روزانه آنها در فصل سرد سال بیش از ۳۰ میلیون متر مکعب است.
نظر شما