اختصاص سایت مسکن ملی جیلارد دماوند نیازمند همکاری دستگاه‌ها است

تهران - ایرنا - رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دماوند با بیان اینکه طرح مسکن اقدام ملی در ۲ پروژه ۷۰۰ واحدی مهک و ۵۰۰ واحدی سایت جیلارد این شهرستان اجرا می شود، گفت: تمام واحدهای مهک به متقاضیان تخصیص یافته اما اختصاص ۵۰۰ واحد سایت جیلارد به متقاضیان، نیازمند همکاری دیگر دستگاه ها است.

محسن حاجی عزیزی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص اقدام ملی مسکن و ثبت‌نام‌ اهالی شهرستان در سامانه وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون ۵۳ هزار و ۱۷۳ نفر ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۳۹ هزار و ۷۷۱ نفر به دلیل عدم احراز شرایط به منظور دریافت مسکن در طرح اقدام ملی رد درخواست شده و درخواست یک هزار و ۸۷۷ نفر نیز در حال بررسی است.

وی با بیان اینکه این طرح مسکن در دو پروژه ۷۰۰ واحدی محک و ۵۰۰ واحدی جیلارد در حال اجراست، خاطر نشان کرد: تمام ۷۰۰ واحد پروژه مهک به افراد تخصیص پیدا کرده، اما در سایت جیلارد، با توجه به اینکه ۲۰۸ متقاضی ثبت نام شده در این سایت هم اکنون بلاتکلیف هستند، می طلبد که اداره راه و شهرسازی در اسرع وقت مسائل و مشکلات مربوط به منطقه جیلارد را مرتفع نموده و نسبت به واگذاری زمین به این نهاد به منظور احداث واحدها اقدام کند.

این مقام با بیان اینکه با اخذ رای کمیسیون ماده ۵ طرح اقدام ملی مسکن در سایت جیلارد اجرا می شود، تصریح کرد: از تمام‌ افراد واجد شرایط در شهرستان دماوند تقاضا داریم که با توجه به فعالیت سامانه وزارت راه و شهرسازی تا ۲۰ روز آینده، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دماوند در دماوند به دیگر اقدامات صورت گرفته توسط این نهاد در سال جاری‌ اشاره کرد و گفت: با توجه به اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته توانستیم از ابتدای سال جاری ۹۰۰ استعلام را در یک هفته کاری پاسخ داده و حدود ۱۹۰ پرونده موجود در اداره ثبت اسناد را تبدیل به سند کنیم که بزودی در اختیار روستاییان قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به موضوع بازنگری طرح هادی افزود: از مجموع ۵۵ روستایی که در بخش مرکزی و رودهن وجود دارد، ۱۷روستا به مرحله تصویب، تهیه و نقشه برداری رسیده و به تازگی نیز برای روستای گلاهک، اعتبار نقشه برداری اخذ شده است. 

حاجی عزیزی ادامه داد: حدود ۲۲ روستا بر اساس اولویت در مرحله تهیه طرح قرار گرفته و در صورت تخصیص اعتبار هر ۲۲ روستا بازنگری خواهد شد.

این‌ مقام همچنین بیان داشت: در روستای آرو روکش آسفالت‌ و سنگ فرش معابر با اعتباری بالغ بر یک‌ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نسبت به انجام شده و همچنین با در نظر گرفتن اعتبار برای ۲ روستای خورین از توابع بخش رودهن و مغانک از توابع بخش مرکزی، پس از انتخاب پیمانکار برای نخستین بار طرح هادی اجرا می شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دماوند با اشاره به شرایط دریافت و افزایش میزان تسهیلات به منظور بهسازی بافت‌های فرسوده، اضافه کرد: تسهیلات این نهاد به منظور بهسازی واحدهای نامقاوم از یکصدمیلیون به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است؛ همچنین به افرادی که از نظر مالی دچار مشکل هستند نیز ۳۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت می شود که این میزان تسهیلات به ازای هر واحد بوده وبازپرداخت آن ۲۰ ساله و با کارمزد ۵ درصد است.

این مقام بیان داشت: شهرستان دماوند ۷ هزار و ۵۴۸ واحد روستایی شناخته شده دارد که از این میزان ۵ هزار و ۶۱ واحد نامقاوم بوده و فقط ۲ هزار و ۴۸۷ واحد مقاوم هستند که با توجه به زلزله خیز بودن منطقه و قرارگرفتن در مسیر گسل بسیار خطرناک و در صورت وقوع زلزله می‌تواند خسارت جبران ناپذیری را برای اهالی شریف این شهرستان به همراه داشته باشد.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دماوند تاکید کرد: این موضوع باید از طریق نهادهای ذیربط از جمله فرمانداری، بخشداری و دهیاری‌ها در دستور کار قرار گیرد تا با تنویر افکار عمومی نسبت به بهسازی واحدهای نامقاوم اقدام شود.

وی همچنین در خصوص مشکلات مربوط به دریافت تسهیلات در بانک‌ها گفت: با توجه به ابلاغیه وزرات کشور متقاضیان دریافت تسهیلات می‌توانند از سفته زنجیره‌ای در ازای ضامن استفاده کنند؛ به این صورت که ۳ نفر به صورت زنجیره‌ای ضامن یکدیگر خواهند شد.

حاجی عزیزی با اشاره به میزان تسهیلات پرداخت شده به متقاضیان گفت: در سال جاری سهمیه در نظر گرفته شده به منظور اعطای تسهیلات ۱۰۴ مورد بوده که تاکنون ۵۴ نفر به بانک معرفی شده که صرفا ۳۱ نفر منجر به عقد قرارداد با بانک‌ شد.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دماوند اضافه کرد: همچنین سهمیه اعطای تسهیلات بلاعوض و مسکن محرومین نیز ۸۰ واحد بوده که تاکنون ۲۲ مورد محقق شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha