دکتر الهام بهرهمند، چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در جمعیت زیر پوشش دانشگاه در سه شهرستان تربت حیدریه، مهولات و زاوه حدود ۴۱ هزار نفر ۱۲ تا ۱۸ سال دارند که از این تعداد ۳۰ هزار نفر دانشآموز هستند.
وی افزود: از مهرماه امسال واکسیناسیون این گروه سنی در جمعیت زیر پوشش دانشگاه همزمان با سراسر کشور آغاز شده و تاکنون ۷۷ درصد آنان دُز اول و ۲۳ درصد نیز دُز دوم واکسن خود را دریافت کردهاند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: با توجه به اینکه در اواخر آبان و اوایل آذرماه مدارس بازگشایی خواهد شد، از دانشآموزان و همه گروههای سنی تقاضا می شود که برای دریافت واکسن به مراکز تجمیعی واکسیناسیون، مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت مراجعه کنند تا بتوانیم با پوشش ۱۰۰ درصدی، شاهد بازگشایی مدارس باشیم.
بهره مند گفت: برای رسیدن به ایمنی دستهجمعی لازم است همه گروههای سنی در برابر ویروس کرونا واکسینه شوند، با تاکید بر اینکه واکسیناسیون دانش آموزان بهتنهایی کفایت نمیکند و قطعا باید معلمان، پرسنل مدارس و همه اعضای خانواده آنان واکسینه شوند تا با خیال راحت شاهد بازگشایی مدارس و رفع محدودیتها باشیم.
وی با بیان اینکه در ۳۴ مرکز خدمات جامع سلامت این خطه، واکسیناسیون در حال انجام است، افزود: در شهر تربت حیدریه مرکز تجمیعی شهدای مدافع سلامت فعال است، فرهنگیان در مرکز واکسیناسیون تجمیعی ویژه خود واکسینه می شوند و در سایر مراکز خدمات جامع سلامت روستایی، کار واکسیناسیون جمعیت روستایی در حال انجام است.
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت ساکن در سه شهرستان تربت حیدریه، مهولات و زاوه در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد.
شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوبغربی مشهد قرار دارد.
نظر شما