اسماعیل رستم پور روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تداوم روند واردات کالا با کارت های پیله وری اظهار داشت: تاکنون ۱۹ هزار و ۸۰۴ نفر از سود بازرگانی واردات کالا با کارت های پیله وری بهره مند شدند.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۰ هزار و ۲۸۵ کارت پیله وری صادر شده که هشت هزار و ۱۵۸ کارت فعال است و ۲۸ هزار و ۳۳۳ نفر از کارت های پیله وری بهره مند می شوند.
رستم پور گفت: سال گذشته ۹۰۰ کارت الکترونیکی پیله وری دیگر فعال شده و روند فعال شدن کارت ها همچنان ادامه دارد و ۳۰ نفر کارگزار وارد کننده تجمعی در بازارچه سیرانبند بانه فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه هر دفترچه پیله وری چهار نفر از اعضای خانواده را تحت پوشش قرار میدهد که تخفیف سود گمرکی به حساب سرپرست خانوار وارد میشود، گفت: اجرایی شدن این طرح در کاهش مشکلات معیشتی مرزنشینان نقش مهمی دارد که امیداوریم با ادامه این روند، مردم مرزنشین از مزایایی آن بهرهمند شوند.
فرماندار بانه یاد آور شد: در استان کردستان بازارچه سیرانبند برای این طرح در نظر گرفته شد که این بازارچه امکانات لازم برای ثبت سفارشات کالا و اجرای طرح مبادلات غیر رسمی را دارد.
اجرای طرح مبالادت ساماندهی در چهار استان کشور برای مردم ساکن تا شعاع ۲۰ کیلومتری مرزها کارتهای الکترونیکی پیله وری صادر شد که هر کارت تا چهار نفر از اعضای خانواده را پوشش میدهد و هر نفر ماهیانه از هفت میلیون ریال و در مجموع ۲۸ میلیون ریال تخفیف گمرکی برخوردار میشود.
طرح ساماندهی مبادلات برای نخستین بار در مرز سیرانبند بانه اجرا شد بطوریکه تنها در تعطیلات نوروزی سال ۹۷ بیش از ۵۰۰ وانت کالای بازاریان از آنسوی مرز از طریق این بازارچه وارد کشور شد و مرزنشینان دارای کارت پیله وری از سود بازرگانی حاصل از ترخیص کالاها برخوردار شدند.
برای ۲۷ هزار نفر از مرزنشینان ساکن در شعاع ۲۰ کیلومتری مرز استان کردستان در شهرهای بانه، مریوان، سروآباد و سقز کارت های الکترونیکی پیله وری صادر شده است.
شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر در ۲۷۰ کیلومتری سنندج مرکز استان واقع شده است.
نظر شما