به گزارش ایرنا محمدرضا اسکندری پنجشنبه در نشست با خبرنگاران شهرستانهای آبادان و خرمشهر اظهار داشت: ارتقای سطح زندگی، اشتغال و تجارت در منطقه آزاد اروند دغدغه همه مسوولان است.
وی فلسفه تشکیل مناطق آزاد کشور را رفع محرومیت بخصوص در مناطق کمبرخوردار دانست و افزود: قانون مناطق آزاد در شهرستانهای آبادان و خرمشهر به دلیل دوگانکی قوانین به درستی اجرا نشده و مردم از فواید منطقه آزاد بهره نبردند.
اسکندری با تاکید بر استقرار گمرک در مبادی خروجی شهرستانهای آبادان و خرمشهر گفت: منطقه آزاد اروند ماهیانه حقوق ۱۲۹ نفر را به منظور استقرار گمرک در مبادی خروجی پرداخت میکند که در صورت استقرار نیافتن گمرک در مبادی خروجی حقوق این افراد قطع خواهد شد.
منطقه آزاد اروند تعهد خود نسبت به باشگاه صنعت نفت را انجام داده است
اسکندری گفت: با نظر مثبت دبیر مناطق آزاد کشور تعهد منطقه آزاد اروند در خصوص کمک مالی به تیم فوتبال صنعت نفت آبادان پرداخت شده است.
وی افزود: متاسفانه در تفاهم نامه امضا شده بین مدیرعامل سابق باشگاه صنعتنفت آبادان و سرپرست قبلی منطقه آزاد اروند، سهوا مبلغی که سازمان منطقه آزاد اروند متعهد شده بود بجای ۱۰۰ میلیارد ریال، ۱۰۰ میلیون ریال نوشته شده است و مدیران منطقه آزاد اروند و باشگاه نفت بدون مطالعه متن، نسخههای این تفاهمنامه را امضا کردهاند.
سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند اظهارداشت:این موضوع برای سند مالی سازمان منطقه آزاد اروند مشکل ساز شده اما با این حال موضوع در حال پیگیری و مرتفع شدن است.
پایانه مسافری و تجاری شلمچه در شان مردم و بازرگانان نیست
سرپرست منطقه آزاد اروند با تاکید بر توسعه صادرات و توجه خاص به گردشگری سلامت در شهرستانهای آبادان و خرمشهر اظهارداشت: متاسفانه پایانه مسافری و تجاری شلمچه و در خور شان مردم و بازرگانان ایران و عراق نیست.
وی افزود: در تلاشیم تا با توسعه شهرکهای صنعتی علاوه بر ایجاد شغل پایدار در منطقه زمینه صادرات کالاهای تولیدی در شهرستانهای آبادان و خرمشهر را به کشورهای همسایه بخصوص در زمینه کالاهای کشاورزی و صنایع تبدیلی فراهم کنیم.
اسکندری گفت: اکثر نخلستانهای منطقه از نوع استعمران و با سن بالا هستند که نیاز است نخلستانهای قدیمی برای اقتصادی کردن با ارقام اقتصادی جایگزین شوند.
ساختمان منطقه آزاد اروند به دانشگاه بینالمللی تبدیل میشود
سرپرست منطقه آزاد اروند با تاکید بر واگذاری ساختمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت:این ساختمان با توافق اولیه به دانشگاه آزاد اروند واگذار میشود تا به دانشگاه بینالملل تبدیل و زمینه حضور دانشجویان از کشورهای منطقه برای تحصیل در آن فراهم شود.
وی همچنین به توافق با هلال احمر برای احداث مرکز درمانی و داروخانه بیماران خاص در منطقه آزاد اروند اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط خاص جغرافیایی امکان گسترش گردشگری درمانی در آبادان و خرمشهر فراهم است و ایجاد مرکز درمانی با استفاده از پزشکان فوق تحصص هلال احمر میتواند در رونق آن تاثیرگذار باشد.
اسکندری از فراهم شدن امکان برداشتن دژ به جا مانده از هشت سال دفاع مقدس در حاشیه اروندرود خبر داد و گفت: بخش خصوصی و دولتی در صورتی که طرحهای اشتغالزایی و یا گردشگری در حاشیه اروندرود دارند میتوانند با هماهنگی اقدام به برداشتن دژ کنند.
وی افزود:متاسفانه از جاذبههای طبیعی رودخانههای کارون و بهمنشیر برای توسعه گردشگری استفاده نشده است.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی ۲ رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نظر شما