۴۰۰میلیاردتومان برای تکمیل جاده یاسوج به سی‌سخت در نظر گرفته شد

یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مصوبات سفر اخیر رئیس جمهوری دولت سیزدهم به استان ، اختصاص۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای جاده یاسوج به سی سخت را از جمله مصوبه این سفر در حوزه راهسازی نام برد.

به گزارش ایرنا، سید علی احمدزاده عصر شنبه در پنجمین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در یاسوج اظهار داشت:  این اعتبار در نظر گرفته شده برای تکمیل کامل این پروژه کافی است.

وی افزود: از اعتبارات مربوط به بازسازی شهر زلزله سی سخت تمامی روستاهای اطراف این شهر که در زلزله تخریب شده یا آسیب دیده اند نیز می توانند بهره مند شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مجموع اعتبارات مازاد درآمد استان ۴۹۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است که به استان ابلاغ شده است.

احمدزاده ادامه داد: ۲۰ درصد این اعتبارات به صورت بین بخشی باید میان شهرستان های مختلف استان پس از تایید در کمیته شورای برنامه ریزی شهرستان ها توزیع شوند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: آخرین وضعیت اعتبارات استان از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون سرجمع ۲ هزار و ۳۶۲ میلیارد تومان بوده است.

علی شهابی فر تاکید کرد: این استان جزو ۱۰ استان برتر پر حوزه ابلاغ اعتبارات به دستگاه های اجرایی استان بوده است.

وی تاکید کرد: ۷۲۷ میلیارد تومان اسناد خزانه در استان موجود است که باید مدیران تلاش کنند که تا پایان سال جذب شود.

شهابی فر ابراز داشت: مهلت جذب این اعتبارات تا ۳۱ تیرماه است و شایسته است  مدیران کار جذب اعتبارات را برای دقیقه ۹۰ نگذارند.

وی عنوان کرد: ۴۶۰ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای است که مربوط به ۲۳ دستگاه بوده و ۵۴ درصد آن تحقق پیدا کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: عمده این اعتبارات در حوزه حقوق کارمندان بوده است.

شهابی فر تاکید کرد: در تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر بار مالی آن دیده نشده است که نیاز به بازنگری دارد.

وی ادامه داد: اعتبارات مازاد بر درآمد برای پنج بخش بهداشت، آب، راه، مدرسه و آبخیز داری در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: حدود ۹۹ میلیارد تومان باید از مجموع اعتبارات مازاد درآمد استان که ۴۹۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است به صورت بین بخشی میان شهرستانهای استان توزیع شود.

مهدی روشنفکر تاکید کرد: باید طرح های نیمه تمام و طرح هایی که طی یک سال به اتمام می رسند در اولویت باشند.

وی تصریح کرد: در توزیع اعتبارات باید دقیق بود اما خیلی سخت گرفتن برای مدیران در رابطه با برخی اعتبارات هم خیلی مناسب نیست.

روشنفکر ابراز داشت: به عنوان نمونه اجرای ۲ پروژه پمپاژ آب به روستای بن زرد و پمپاژ به روستای احمدغریب ۱۲ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است تا  اجرایی شود زیرا که هزار هکتار زیر آب می رود و این پروژه ها افزون بر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از اساس ساختار توزیع بودجه مریض گونه است که باید برای علاج آن به دنبال درمان مناسبی باشیم.

سید ناصر حسینی افزود: باید تمامی طرح های در دست اجرای بالای ۹۰ درصد جمع شوند.

سید محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: کمیته شهرستانی مدیریت و برنامه ریزی، شهرستان های مختلف استان باید در خصوص توزیع ۲۰ درصد اعتبارات بین بخشی تصمیم گیری کنند.   

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha