به گزارش ایرنا، آیت الله «مصطفی علما» عصر شنبه در دیدار با سرپرست و مسوولان دانشگاه رازی، بر اهمیت تعلیم و تربیت بر مدار قرآن و اسلام تأکید کرد.
امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر با دست خالی کاری انجام دهیم مهم است زیرا امام راحل در آغاز انقلاب اسلامی و شکل گیری نهضت، با دست خالی آن انقلاب عظیم را راهبری نمود و به دنیا نشان داد.
آیت الله علما، با اشاره به قدرت عظیم اسلام افزود: ما وقتی به قدرت اسلام توجه کنیم و درک درستی از آن داشته باشیم، شعار «ما می توانیم» برایمان قابل قبول و اجرایی می شود زیرا رسیدن به کنه این سخن آرزوی قلبی همه ما است.
وی گفت: اگر همه ما فقط اسلام را در نظر بگیریم باتوجه به این که اسلام برای همه جا و همه مکان ها حرف و سخن دارد، پس می توانیم از هر نظر در دنیا حرف برای گفتن داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: دانشگاه یعنی سرمایه کشور و مملکت، لذا باید به جوانان دانشجو بها دهیم و برنامه دقیق علمی و زندگی برای دانشجویان داشته باشیم، زیرا مهم این است که اساتید ما اسلامی فکر می کنند، پس تربیت ما هم باید اسلامی باشد.
وی خطاب به مسوولان دانشگاه رازی خاطرنشان ساخت: دل های دانشجویان پاک و صاف است بستگی دارد که ما چگونه تربیت نماییم و لذا یک نگاه وسیع و دیدی وسیعی نسبت به مقوله تربیت داشته باشیم و همواره در صراط مستقیم باشیم زیرا صراط مستقیم دارای جاذبه است و این جذابیت در امام راحل به خوبی متجلی بود.
وی ادامه داد: امام (ره) همواره می گفت؛ ما به وظیفه خود عمل می کنیم و ظیفه ما آن چیزی است که اسلام مشخص کرده است و ضرورت دارد زلال اسلام را خوب بفهمیم و خوب عمل کنیم زیرا زلال اسلام مدیریت دارد و توانمند است.
امام جمعه کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: وقتی اسلام ناب را در اختیار داریم باید دانشگاه ما هم ناب باشد و تعلیم و تربیت ما هم ناب باشد، لذا بایسته است این عظمت و ظرافت ها را برای دانشجویان توضیح دهیم و تبیین نماییم و توجه کنیم این عظمت اسلام است که سپاه پاسدران با اقتدار کشتی های سارق آمریکایی را توقیف می کند.
به گزارش ایرنا؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور احکامی جداگانه، دکتر «محمدنبی احمدی» را به عنوان سرپرست «دانشگاه رازی» منصوب کرد.
محمدنبی احمدی (زاده کرمانشاه _۱۳۵۰) دارای دکتری تخصصی، زبان و ادبیات عرب، عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه است که پیش از این، مدیرکل فرهنگی این دانشگاه و سرپرست مؤسسه آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی شهید رضایی بوده است.
دانشگاه رازی کرمانشاه در بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان دانشکده علوم توسط شادروان دکتر عبدالعلی گویا شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در سال ۱۳۵۳ به دانشگاه رازی تغییر نام یافت، در شروع سال تحصیلی در سال ۱۳۵۱ دانشکده علوم با پذیرش ۲۰۰ دانشجو در چهار رشته فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی موجودیت خود را اعلام کرد.
دانشگاه رازی دانشگاه اول و مادر استان کرمانشاه است و غیر از آن بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی نیز در استان با حدود ۹۰ هزار دانشجو فعال هستند.
نظر شما