به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر ایوب توکلیان با اشاره به اینکه در کمیته درمان ستاد اجرایی مدیریت بیماری کرونا برای مدیریت بیماران کرونایی در موج بعدی تصمیماتی اتخاذ شده است تا بیماران براساس سطحبندی نظام ارجاع برای درمان مراجعه کنند، افزود: بررسیهای کارشناسی برای شناخت ظرفیت بخشهای خصوصی و دولتی انجام شده است تا از حداکثر توان و ظرفیت بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی برای ارایه خدمت به بیماران بهره گرفته شود.
وی ادامه داد: تختهای بیمارستانی مناسب بیماران کرونایی شناسایی و پلاکدار شده است تا مشخص شود در هر بخش چه تعداد تخت ویژه بیماران کرونایی موجود است و اطلاعات تخت در سامانه HIS ثبت شده است.
جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مرحله بعدی نیز مراکز سطح ۲ قرار دارند که ۱۹ مرکز با پزشک متخصص و آزمایشگاه پیشرفته برای خدمترسانی به بیماران آماده هستند.
دکتر توکلیان با بیان اینکه کلینیکهای تنفسی در بیمارستانهای قائم(عج)، امام رضا(ع) و شهید هاشمینژاد برای بیماران راهاندازی شده تا بیمارانی که نیاز به خدمات سرپایی دارند وارد بخش بستری و اورژانس بیمارستان نشوند، افزود: هماهنگی با آزمایشگاهها و درمانگاهها برای انجام تست سریع و پی سی آر برای تشخیص کرونا انجام شده است و علاوه بر این پروتکلهای تشخیصی و درمانی کرونا به صورت واحد ابلاغ شده است تا وحدت رویه در روند درمان حفظ شود.
وی ادامه داد: همچنین نشستهایی با مدیران بیمارستانهای خصوصی انجام شده تا تفاهمنامههایی در خصوص خدمترسانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ منعقد شود.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. این دانشگاه به عنوان قطب پزشکی در شرق کشور دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تا ظهر دیروز ۱۵ آبان بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۸۰۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۹۸۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۲۶۰ نفر رسیده است.
در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۷ هزار و ۱۷۳ نفر رسید.
تاکنون ۵ میلیون ۵۸۸ هزار و ۵۴۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۷۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۴ میلیون و ۷۶۴ هزار و ۷۱ شهروند ایرانی دُز نخست واکسن کرونا، ۳۷ میلیون و ۷۸۴ هزار و ۵۴۲ نفر دُز دوم آن را زدهاند و ۱۲۹ هزار و ۱۲۴ نفر نیز سومین دُز واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۹۲ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۷۳۷ دُز رسیده است.
نظر شما