دکتر سیدجواد حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در این گروه سنی تاکنون حدود ۸۳ درصد افراد دُز اول واکسن کرونا را دریافت نمودهاند.
وی ادامه داد: این در حالی است که در گروه سنی بالای ۱۲ سال تاکنون حدود ۸۲ درصد دز اول و حدود ۵۴ درصد دز دوم این واکسن را تزریق کردهاند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بدین ترتیب تا کنون سه میلیون و ۲۸۸ هزار نفر در استان خراسان رضوی دز اول و بیش از ۲ میلیون و ۱۷۱ هزار نفر آنان دز دوم واکسن کرونا را نیز دریافت کردهاند.
وی افزود: با توجه به اینکه احتمالا موج ششم کرونا را پیش رو خواهیم داشت و با عنایت به اینکه تمامی انواع واکسنهای کرونا را در اختیار داریم، از شهروندان انتظار می رود حتما برای دریافت واکسن اقدام کنند و واکسیناسیون عمومی را در جلوگیری از شیوع کرونا جدی بگیرند چرا که عموم کسانی که به کووید ۱۹ مبتلا میشوند افردی هستند که واکسن نزدهاند و اکثر جانباختگان این بیماری نیز واکسن نزدگان هستند.
دکتر حسینی ادامه داد: برای جلوگیری از شیوع کرونا و قطع چرخه انتقال آن جدی گرفتن بحث واکسیناسیون و انجام واکسیناسیون به صورت گسترده و جمعی شرط اصلی است و در کنار آن نیز رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی با حداقل ۱.۵ تا متر فاصله و پرهیز از حضور در تجمعات و اجتماعات گروهی و مکانهای شلوغ مورد انتظار است.
وی در خصوص واکسن هراسی و واکسن گریزی نیز اظهار داشت: مردم به اخبار غیرعلمی و شایعاتی که در فضاهای مجازی منتشر می شود و هیچ استناد علمی برای آن وجود ندارد، توجه نکنند و در اولین فرصت برای واکسیناسیون اقدام کنند و برای کسب آگاهی و رفع شبهاتشان در خصوص واکسن کرونا و عوارض آن به مراکز بهداشت و درمان و مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کنند.
۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند. این دانشگاه به عنوان قطب پزشکی در شرق کشور دارای حدود ۱۰ هزار دانشجو و ۲۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، تا ظهر دیروز ۱۵ آبان بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۸۰۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۹۸۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۲۶۰ نفر رسیده است.
در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۷ هزار و ۱۷۳ نفر رسید.
تاکنون ۵ میلیون ۵۸۸ هزار و ۵۴۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۷۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۵۴ میلیون و ۷۶۴ هزار و ۷۱ شهروند ایرانی دُز نخست واکسن کرونا، ۳۷ میلیون و ۷۸۴ هزار و ۵۴۲ نفر دُز دوم آن را زدهاند و ۱۲۹ هزار و ۱۲۴ نفر نیز سومین دُز واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۹۲ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۷۳۷ دُز رسیده است.
نظر شما