۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۹:۱۵
کد خبرنگار: 1015
کد خبر: 84533238
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آخرین مهلت ارسال آثار به جایزه غزل جلال پور ۲۹ آبان اعلام شد

گناوه - ایرنا - دبیر سومین دوره جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور گفت: غزل‌سرایان، پژوهشگران و ناشران پس از ثبت‌نام در سایت جایزه تا ۲۹ آبان‌ ماه جاری فرصت دارند مدارک و آثار خود را به دبیرخانه این رویداد فرهنگی ادبی ارسال کنند و این مهلت تمدید نمی‌شود.

حسن فرهادی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:  این رویداد با هدف ارج نهادن به سه دهه حضور تاثیرگذار این شاعر و پژوهشگر در بخش‌های غزل‌های ارسالی (حداقل سه و حداکثر پنج اثر)، مجموعه ‌غزل چاپ‌شده (کتاب باید در یکی از سال‌های ۱۳۹۹ یا ۱۴۰۰ چاپ شده باشد) و پژوهش، مقاله و پایان‌نامه (مقاله‌‎ها و پژوهش‌ها باید در خصوص غزل باشد) در دی امسال برگزار می‌شود.

وی اظهارداشت: با وجود اینکه شرایط کرونایی، فضای ادبی کشور را  تحت شعاع خود قرار داده است، اما در این دوره مانند دو دوره قبل استقبال خوبی از این رویداد ملی صورت گرفته و آثار قابل‌ تاملی به دبیرخانه تاکنون ارسال شده است.

فرهادی گفت: برگزیدگان سومین جایزه ملی غزل حسین جلال‌پور یکم دی‌ معرفی خواهند شد و آیین پایانی ۱۱ دی‌ ۱۴۰۰ همزمان با سالروز تولد این شاعر فقید و غزل‌سرای جنوبی در بندرگناوه زادگاه وی تجلیل از برگزیدگان برگزار می‌شود.

وی افزود: محمدرضا روزبه، کبری موسوی‌ قهفرخی و بهمن بنی‌هاشمی، داوری بخش پژوهش و  مجتبی صادقی، غلامرضا طریقی، شهرام میرزایی، صالح دروند و زینب چوقادی آثار رسیده به دو بخش غزل و غزل‌های ارسالی را مورد داوری قرار می‌دهند.

دبیر سومین دوره جایزه ملی غزل جلال حسین پور بیان کرد: حداکثر سن برای حضور در بخش غزل‌های ارسالی طبق فراخوان منتشرشده و مقررات و شرایط ثبت نام ۳۰  سال است و بخش‌های کتاب و پژوهش شرایط سنی ندارد.

وی به دیگر شرایط ثبت نام در این دوره اشاره کرد گفت: بیش از نیمی از شعرهای کتاب‌های ارسالی در بخش مجموعه اشعار باید در قالب غزل سروده شده باشد.

فرهادی افزود:  همه داوطلبان در مرحله ثبت‌نام لازم است تصویر کارت ملی خود را در سایت و  در بخش مجموعه‌ غزل باید مجموعه اشعار خود را اعم از جلد، صفحه شناسنامه و اشعار کتاب در وب‌سایت بارگذاری کنند.

دبیر سومین دوره جایزه ملی غزل جلال حسین پور یادآور شد: فایل ارسالی متقاضیان  با فرمت PDF باشد و در این بخش باید پنج نسخه از کتاب خود را نیز به دبیرخانه جایزه ارسال کنند.

وی گفت:  غزل‌سرایان، پژوهشگران و ناشران برای حضور در این جایزه باید نخست در سایت جایزه به نشانی www.hjpa.ir  ثبت نام کرده، سپس مدارک و آثار خود را به دبیرخانه این رویداد ملی به نشانی استان بوشهر (بندر گناوه- صندوق پستی ۷۵۳۱۸۳۵۲) ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر  با شماره تلفن ۰۹۰۲۵۶۷۰۰۷۱ ارتباط  برقرار کنند.

زنده یاد حسین جلال‌پور در سال ۱۳۵۵ در گناوه به دنیا آمد و  از شاعران غزل‌سرای جریان موسوم به غزل دهه ۷۰ بود که مجموعه " کلاغ بعد از کلاغ " یکی از کتاب‌های نمونه این جریان به‌شمار می‌رود.

 تصحیح دیوان‌های اشعار محمدخان دشتی و خواجوی کرمانی از دیگر آثار این شاعر فقید است و علاوه بر آن نقدها و مقاله‌های علمی پژوهشی بسیاری از او  برجای مانده‌است.

حسین جلال‌پور در دهم فروردین ۱۳۹۸ در سانحه تصادف در محور خورموج ـ بوشهر درگذشت و در قطعه هنرمندان گناوه به خاک سپرده شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha