به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پارک فناوری پردیس، احمد عسگری درخصوص پویش توسعه نوآوری افزود: با توجه به تقاضای صنایع در تامین نیازهایش و همچنین توان شرکتهای دانش بنیان در تامین این تقاضاها، از چند سال گذشته ایجاد محملی برای کمک به بهمرسانی این عرضه و تقاضا در پارک فناوری پردیس احساس می شد.
وی خاطرنشان کرد: وجه تمایز شرکت های دانش بنیان یا فناور با سایر شرکت ها، سیر صعودی عرضه محصول یا خدمات فناورانه و نوآورانه است، یعنی در شرکت های دانش بنیان، عرضه محصولات جدید نرخ صعودی دارد،.
مدیرکل سرمایه گذاری و بومی سازی فناوری پارک فناوری پردیس ادامه داد: شرکت های دانش بنیان براساس سرمایه گذاری صورت گرفته در حوزههای تحقیقاتی، تحقیق و توسعه و آزمایشگاهی، این توان را دارند که بتوانند همه ساله با یک هزینه منطقی و اقتصادی محصولات جدیدی را برای مشتریان خود عرضه کنند، با توجه به ظرفیت هایی که پارک در شرکتهای فناور و دانش بنیان شناسایی کرده و نیاز هایی که در صنعت کشور وجود دارد.
عسگری یادآور شد: پارک فناوری پردیس برنامه «پویش توسعه نوآوری» را طراحی کرد که هدف آن کمک به رفع نیاز صنایع با استفاده از توان بومی شرکت های داخلی است.
وی افزود: سرعت بخشیدن به این رفع نیاز، کم کردن دغدغه های صنایع به ویژه در زمینه های مالی و حقوقی و آماده بودن محصولات مورد نیاز صنایع از جمله اهداف این برنامه است، در این پویش بر اساس حمایت هایی که از طریق پارک تعریف شده، در گام اول دغدغه های حقوقی و مالی صنایع برطرف می شود و می توانند با اعلام نیازهای خودشان به پارک، در فرآیند طراحی و تولید نیازشان وارد شوند.
به گفته عسگری، حمایت های مالی، تسهیلاتی و همچنین بحث های تسهیلگری برای رفع این نیازها از جانب پارک فناوری پردیس انجام می شود و به واسطه این حمایت ها، شرکت های دانش بنیان می توانند روی موضوع رفع نیازهای صنایع متمرکز شوند و در اسرع وقت با توجه به پیچیدگی های فنی این نیازها، نسبت به رفع آنها اقدام کنند.
وی ادامه داد: با کمک این پویش، صنایع کشور به خواسته های خود یعنی دستیابی به محصولات مورد نیاز می رسند و چالشهای فنی شان برطرف میشود، همچنین موضوعات مالی و حقوقی، دیگر دغدغه اصلی این شرکت ها نیست، با انجام این پویش پارک نقش پررنگی در رفع دغدغه های صنعت کشور با بومی سازی محصولات مورد نیاز خواهد داشت.
این مسوول در پارک فناوری پردیس افزود: در این پویش حمایت های قابل توجهی تعریف شده است، یکی از این حمایت ها، مالی است و از شرکتهای دانش بنیانی که برای رفع یکی از نیازهای صنعتی و بومی سازی آن تلاش میکند، حمایت های مالی صورت می گیرد تا بتوانند بدون دغدغه در حوزه فنی وارد شود، در ادامه اگر نیاز به کمک های مالی بیشتری باشد به ویژه در بحث های سرمایه ای، از توان سرمایهگذاران در این زمینه استفاده می شود.
عسگری همچنین گفت: ما از طریق بروکر هایی که در این حوزه داریم، سرمایه گذارهای مرتبط را شناسایی کرده و درگیر پروژه ها می کنیم تا بتوانیم سرعت کار شرکت های تولید کننده را افزایش دهیم، در ادامه، محصولات تولید شده به صنایع معرفی می شود و در زمینه کمک به عقد قراردادهای فروش هم فعالیت هایی انجام می دهیم؛ یعنی شرایط فروش تولیدات فناورانه و بومی شده شرکت ها را هم فراهم می کنیم.
وی ادامه داد: همچنین اگر شرکت های دانش بنیان برای تولید یک محصول نیاز به کمک داشته باشند، با ارتباط سازی مناسب از توان سایر شرکتها استفاده میکنیم.
مدیرکل سرمایه گذاری و بومی سازی فناوری پارک فناوری پردیس اظهارداشت: طرح ها و پروژه هایی میتوانند وارد این پویش شوند که حتماً مورد نیاز صنعت باشند و بتواند گره ای از مشکلات صنعت کشور را باز کنند و توانایی های آنها به صورت بالفعل باشد، این بالفعل و مورد نیاز بودن محصولات تولید شده شرکت ها، می تواند عاملی مهم در به روز بودن علم و تولیدات آنها باشد.
عسگری به طراحی مبتکرانه این پویش اشاره و به صنایع کشور پیشنهاد کرد: با توجه به ظرفیت شرکت ها و محصولاتی که از دل تحقیقات آنها ایجاد شده، می توان بسیاری از نیازها را برطرف کرد، ما می خواهیم در پارک فناوری پردیس با اتصال دو نقطه این ماجرا، یعنی صنعتی که نیازمند یک کالاست و تولیدکنندهای که می تواند این نیاز را برطرف کند به رشد صنعت کشور کمک کنیم، همچنین امیدواریم در این پویش، با تمرکز بر بحث فنی تولید کالاها، نیازهای صنعت کشور به صورت بروز برطرف و در بحث اشتغال زایی در کشور نیز گام های موثری برداشته شود.
نظر شما